Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλα Κορόϊδο.... Η ΝΤΟΡΑ... έφτιαξε Γιουβετσάκι και τραπέζωσε σπίτι της τον Τζέφρυ και τον Κατρούγκαλο...!!

Η εικόνα που υπάρχει και έντεχνα δημιουργείται συχνά από τους πολιτικούς, είναι πως υπάρχει έντονη αντιπάθεια μεταξύ τους λόγω πολιτικών κα...


Η εικόνα που υπάρχει και έντεχνα δημιουργείται συχνά από τους πολιτικούς, είναι πως υπάρχει έντονη αντιπάθεια μεταξύ τους λόγω πολιτικών και ιδεολογικών διαφορών.

Λάθος! Αυτά είναι πάντα για τα «μάτια» του κόσμου, μεταξύ τους συνενοούνται μια χαρά.




Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρέθηκε, πριν από μερικές μέρες, σε δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στη Γλυφάδα.

Το δείπνο που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης. Σε αυτό, εκτός από τον Γιώργο Παπανδρέου ήταν καλεσμένος και ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να κάνει το τραπέζι στους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, όπου είναι επικεφαλής. Στο ίδιο τραπέζι με την πρώην υπουργό, τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Κατρούγκαλο έκατσαν επίσης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης (εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης) καθώς και οι βουλευτές της ΝΔ Θόδωρος Ρουσόπουλος και Φωτεινή Πιπιλή.

Το μενού περιελάμβανε γιουβέτσι και μελιτζάνες, μαγειρεμένα από την ίδια τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Το δείπνο έγινε με αφορμή τη συγκρότηση σε σώμα της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης στις αρχές Οκτωβρίου.