Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... Που θα βρέξει τις επόμενες ώρες - Πότε θα σταματήσει η κακοκαιρία

Καθησυχαστικοί είναι οι μετεωρολόγοι για την εξέλιξη της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρας, τις επόμενες ώρες. Μετά τη βόρεια και την κεντρι...


Καθησυχαστικοί είναι οι μετεωρολόγοι για την εξέλιξη της κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρας, τις επόμενες ώρες. Μετά τη βόρεια και την κεντρική Ελλάδα που επλήγησαν τη νύχτα της Πέμπτης, η κακοκαιρία πλήττει σήμερα και την Αττική.




Λίγο μετά τις 14:00 άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς σε πολλές περιοχές της Αθήνας, με τους κατοίκους να πιάνονται στον «ύπνο» και να τρέχουν σε πολλές περιπτώσεις κάτω από υπόστεγα για να προστατευθούν.

Οι τοπικές βροχές και μπόρες πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας και στη συνέχεια θα σταματήσουν. Τα φαινόμενα, αναφέρει ο κ. Εμμανουήλ, θα είναι καθαρά τοπικά. Ο καιρός αύριο σύμφωνα με τον ίδιο δεν θα είναι βροχερός. Αντιθέτως μέχρι το μεσημέρι περίπου προβλέπεται να έχει συννεφιά και στη συνέχεια ο ουρανός θα καθαρίσει.

Βροχές όμως είναι πιθανό να έχουμε τις επόμενες ώρες μόνο στην Πελοπόννησο, ωστόσο δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα. Και εκεί πάντως, λέει στο newsit.gr ο κ. Εμμανουήλ, τα έντονα καιρικά φαινόμενα πρόκειται να διαρκέσουν μέχρι νωρίς σήμερα το βράδυ.

Από αύριο Σάββατο 21/09/2019 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος σε όλη την επικράτεια και ενδεχομένως να σημειωθούν ασθενείς βροχές στα νοτιοδυτικά της χώρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει αύριο μέχρι τους 25 βαθμούς στα βόρεια και ανατολικά και στους 28 βαθμούς Κελσίου στα δυτικά.