Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Οι Ρομά... Με το μωρό στην αγκαλιά... έκλεψαν πορτοφόλι!

Δύο γυναίκες τον πλησίασαν και όσο αυτή με το μωρό τον κρατούσε απασχολημένο, η άλλη «βούτηξε» από την τσέπη του το πορτοφόλι του ...


Δύο γυναίκες τον πλησίασαν και όσο αυτή με το μωρό τον κρατούσε απασχολημένο, η άλλη «βούτηξε» από την τσέπη του το πορτοφόλι του






Δεν πίστευε στα μάτια του ένας άνδρας που έπεσε θύμα κλοπής μόλις βγήκε από ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου στην Πάτρα, καθώς αυτές που άρπαξαν το πορτοφόλι του και έγιναν... λαγοί ήταν δύο γυναίκες Ρομά η μία από τις οποίες κρατούσε στην αγκαλιά της ένα μωρό!

Ο άτυχος άνδρας δεν υποψιάστηκε τι θα επακολουθούσε, όταν τον πλησίασαν οι δυο γυναίκες και του έπιασαν κουβέντα ρωτώντας τον πού βρίσκεται ένας δρόμος της περιοχής. Όσο, όμως, αυτή με το μωρό τον κρατούσε απασχολημένο, η άλλη «βούτηξε» από την τσέπη του το πορτοφόλι του που περιείχε χρήματα και το έβαλε στα πόδια!

Πριν προλάβει να αντιδράσει το εμβρόντητο θύμα, τράπηκε σε φυγή και η... μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά και μάλιστα κατάφερε να εξαφανιστεί μαζί με τη συνεργό της! Η Αστυνομία ενημερώθηκε αμέσως για την κλοπή και ξεκίνησε αναζητήσεις, όμως οι δυο Ρομά είχαν προλάβει να γίνουν άφαντες.