Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόσες ώρες non-stop πτήσης αντέχει ένας άνθρωπος

newmoneyΗ μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο θα διαρκεί 20 ώρες και θα είναι non-stop Δοκιμαστικές μαραθώνιες πτήσεις ετοιμάζεται να πραγματοποι...


newmoneyΗ μεγαλύτερη πτήση στον κόσμο θα διαρκεί 20 ώρες και θα είναι non-stop

Δοκιμαστικές μαραθώνιες πτήσεις ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Quantas Airways, από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο στο Σίδνεϊ, έχοντας μόνο λίγους επιβάτες για να δουν πώς το ανθρώπινο σώμα συμπεριφέρεται υπό τέτοιες συνθήκες.

Ο αερομεταφορέας δήλωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια, απευθείας πτήσεις στον κόσμο με τη Boeing Co. Dreamliners τον Οκτώβριο. Οι 40 επιβάτες και το πλήρωμα, θα υποβληθούν σε πλήθος ιατρικών ελέγχων και αξιολογήσεων.

Η αυστραλιανή αεροπορική εταιρεία θέλει να ξεκινήσει απευθείας πτήσεις που θα συνδέουν το Σίδνεϊ με τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο μόλις το 2022.




Η Qantas δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν το αεροπλάνο θα είναι Boeing ή Airbus SE και αν θα μπορεί να βγάλει τη διαδρομή πλήρως φορτωμένο και χωρίς στάση, ούτε είναι σαφές πώς οι επιβάτες θα συμπεριφερθούν.

«Τα πράγματα που θα μάθουμε σε αυτές τις πτήσεις θα είναι ανεκτίμητα», δήλωσε ο ο διευθύνων σύμβουλος της Quantas Άλαν Τζόις.

Ο Τζόις δήλωσε ακόμα ότι σχεδιάζει να επιλέξει είτε την Boeing’s 777-8X είτε την Ultra-long-range Airbus A350-900ULR και -1000ULR για τις πτήσεις.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Bloomberg την Πέμπτη, ο Τζόις δήλωσε ότι η καθυστέρηση στο πρόγραμμα 777X της Boeing δεν απέκλεισε τον κατασκευαστή των ΗΠΑ από τη συμφωνία και ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός για τον διαγωνισμό.