Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εύγε στον (Εβραίο) Mark Zuckerberg:: Μετά από καταγγελίες πιστών, το Facebook κατέβασε την σελίδα των «Κουλουβάχατα comics» που σατίριζε την Παναγία!..

Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες και μήνυση σε βάρος του λογαριασμού από εκκλησιαστική ιστοσελίδα Μήνυση κατά σελίδας στο facebook πο...


Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες και μήνυση σε βάρος του λογαριασμού από εκκλησιαστική ιστοσελίδα

Μήνυση κατά σελίδας στο facebook που φιλοξενεί κόμικς το οποίο φαίνεται να σατιρίζει την «Κοίμηση της Θεοτόκου», κατέθεσε εκκλησιαστική ιστοσελίδα.




Συγκεκριμένα, στο κόμικ που αναρτήθηκε στη σελίδα «Κουλουβάχατα comics», εμφανίζεται η εικόνα της Παναγίας να πηγαίνει στο δωμάτιό της νυσταγμένη, να πλένει τα δόντια της, να πίνει νερό, να πέφτει στο κρεβάτι και όταν κοιμάται εμφανίζεται με βυζαντινούς χαρακτήρες η φράση «η Κοίμηση της Θεοτόκου».

Μάλιστα, ύστερα από αναφορές που έκαναν χρήστες σε βάρος της σελίδας «Κουλουβάχατα comics» στο Facebook, η σελίδα πλέον έχει πέσει από την δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε την επίμαχη σελίδα από το κόμικς:


Πέραν των αναφορών, η εκκλησιαστική ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr κατέθεσε μήνυση σε βάρος της επίμαχης σελίδας στο Facebook.