Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτο: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Ποζίδης, Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής πάλης

Ο 65χρονος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην Επανομή. Πριν προλάβει κάποιος από τους γύρω του να αντδράσει σωριάστηκε στο έδαφος Την τ...



Ο 65χρονος ένιωσε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στην Επανομή. Πριν προλάβει κάποιος από τους γύρω του να αντδράσει σωριάστηκε στο έδαφος

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το απόγευμα ο Ολυμπιονίκης της Ελληνορωμαϊκής πάλης, Γιώργος Ποζίδης. Ο 63χρονος επιχειρηματίας και πρώην αθλητής υπέστη ανακοπή καρδιάς λίγο μετά τις 19:00.





Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε ανθρώπους του αθλητισμού αλλά και στο καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ο Γιώργος Ποζίδης ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με πολλούς Έλληνες τραγουδιστές.

Ο Γιώργος Ποζίδης γεννήθηκε το 1956 στην Μαυροπηγή Κοζάνης. Το 1984 ως αθλητής της Ελληνορωμαϊκής πάλης βγήκε 6ος Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 1984 και είχε κατακτήσει δυο ευρωπαϊκά μετάλλια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1983 και στους Μεσογειακούς Αγώνες το 1979. Στο παρελθόν είχε διατελέσει και πρόεδρος της ομοσπονδίας πάλης.

Πηγή: makthes.gr