Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λίγες μέρες πριν το Παγκόσμιο της Κίνας... Ελλάδα – Τουρκία ΤΩΡΑ... Νέο δυνατό «τεστ» στο «Ακρόπολις»

ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΛΕΠΤΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 24 - 17 Η Εθνική μπάσκετ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του 29ου τουρνουά «Ακρόπολι...

Ελλάδα – Τουρκία LIVE: Νέο δυνατό «τεστ» στο «Ακρόπολις»

ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΛΕΠΤΟ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 24 - 17

Η Εθνική μπάσκετ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του 29ου τουρνουά «Ακρόπολις», κόντρα στην Ιταλία. Η «Γαλανόλευκη» θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στην αναμέτρηση με την Τουρκία. Το παιχνίδι γίνεται στην... σκιά του τραυματισμού του Κώστα Σλούκα.

Η Εθνική μπάσκετ των ανδρών βελτιώνει την εικόνα της, μετά από κάθε φιλικό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα του τουρνουά «Ακρόπολις» κόντρα στην Ιταλία και τώρα ήρθε η σειρά της Τουρκίας.

Ο κ. Σκουρτόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει μέχρι νεωτέρας στις υπηρεσίες του Κώστα Σλούκα. «Αιμάτωμα και θλάση στη γάμπα», η διάγνωση μετά τη μαγνητική, «δεν θα ταξιδέψει σε πρώτη φάση για την Κίνα», η επεξήγηση από την επίσημη ενημέρωση της ομοσπονδίας για την κατάσταση του Έλληνα γκαρντ.

Η εθνική μπάσκετ διεκδικεί το 18ο τρόπαιο σε 29 Τουρνουά «Ακρόπολις» στην ιστορία. Κυρίως, όμως, στόχος του προπονητικού τιμ είναι το «δέσιμο» των διεθνών με στόχο να διεκδικήσει η εθνική την επιστροφή της στο βάθρο σε διεθνή διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2009.

O ομοσπονδιακός τεχνικός έχει ήδη «κόψει» τους Σαλούστρο, Μάντζαρτη και Κ. Αντετοκούνμπο, ενώ εκτός -για τον αγώνα με την Τουρκία- έμεινε ο Μπουρούσης.

Μετά το Τουρνουά «Ακρόπολις», η εθνική θα δώσει φιλικούς αγώνες στην Κίνα. Στις 24 Αυγούστου, αντίπαλος της εθνικής θα είναι η Ιορδανία, στις 26 Αυγούστου η -«οικοδέσποινα» του Παγκοσμίου Κυπέλλου- Κίνα, ενώ «πρόβα τζενεράλε» για την εθνική πριν την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Μαυροβούνιο (1/9) θα αποτελέσει ο φιλικός αγώνας με αντίπαλο είτε την Τουρκία είτε τη Σενεγάλη, στις 27 Αυγούστου…