Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επεισόδια από λαθρομετανάστες στη Σύμη: Πέταξαν φαγητά και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς!

Επεισόδια προκάλεσαν στη Σύμη το μεσημέρι της Παρασκευής ομάδα παράνομων μεταναστών που δε δίστασε να επιτεθεί και εναντίον αστυνομικών, δε...

 Επεισόδια από παράνομους μετανάστες στη Σύμη: Πέταξαν φαγητά και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς!

Επεισόδια προκάλεσαν στη Σύμη το μεσημέρι της Παρασκευής ομάδα παράνομων μεταναστών που δε δίστασε να επιτεθεί και εναντίον αστυνομικών, δείχνοντας πλήρη περιφρόνηση στις ελληνικές Αρχές.




Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικής ιστοσελίδας, οι παράνομοι μετανάστες που έφτασαν στο νησί με το «έτσι θέλω» τις προηγούμενες μέρες από τα τουρκικά παράλια, προκάλεσαν τα επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για… τις συνθήκες διαβίωσής τους απαιτώντας ταυτόχρονα να φύγουν από το νησί, καθώς δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις τους!

Μια ομάδα από αυτούς, πέταξε φαγητά σε αστυνομικούς και να επιτέθηκε σε έναν εξ αυτών.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ελέγξουν την κατάσταση χωρίς το επεισόδιο να πάρει έκταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επαναληφθεί ξανά, εάν οι Αρχές δεν τους πάρουν για να τους μεταφέρουν στην περίφημη ενδοχώρα.

Υπολογίζεται ότι αυτές τις μέρες βρίσκονται στη Σύμη περίπου 200 αλλοδαποί, την εποπτεία των οποίων έχουν 8 αστυνομικοί!

Στο θέμα αυτό είχε αναφερθεί με δηλώσεις του, ο δήμαρχος Σύμης κ. Ελ. Παπακαλοδούκας στις αρχές Αυγούστου και χάρη στις διαμαρτυρίες του το τμήμα Σύμης είχε ενισχυθεί με 4 αστυνομικούς!