Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ... Ούτε με τηλεσκόπιο δεν μπορείς να διαβάσεις τι λένε οι πινακίδες στα αγάλματα Μεγαλέξανδρου και Φιλίππου...!!!

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι ακόμη κι αυτήν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που τους τα δίνει όλα θα την τσαλαπατήσουν κ...


Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι ακόμη κι αυτήν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που τους τα δίνει όλα θα την τσαλαπατήσουν και θα την εξαφανίσουν στην πράξη οι Σκοπιανοί, όπως ακριβώς έκαναν κι επί δεκαετίες με την Ενδιάμεση Συμφωνία.




Από εχθές έγινε γνωστό ότι οι πινακίδες που τοποθετήθηκαν στα αγάλματα του Αλέξανδρου και του Φιλίππου που έχουν τοποθετηθεί στα Σκόπια και οι οποίες ανέγραφαν όπως προβλέπεται ότι ανήκουν στην Ελληνική Ιστορία, εξαφανίστηκαν. Ξηλώθηκαν προφανώς από φανατικούς απατεώνες, ψευτομακεδόνες.

Όμως εξαφανισμένες ήταν έτσι κι αλλιώς, γιατί όπως θα διαπιστώσετε από την χαρακτηριστική φωτογραφία... δεν διαβάζονται ούτε με τηλεσκόπια. Σε μια κατασκευή που ξεπερνάει μαζί με την βάση της τα 20 μέτρα, μια πινακιδούλα 0,20 χ 0,20 σε μια εσοχή στην βάση της μη ορατή και με γράμματα χιλιοστών, αποτελεί τον απόλυτο εμπαιγμό στην Ελλάδα και την Συμφωνία που υπέγραψαν.

Η πινακίδα έγραφε στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα κυριλλικά ότι «Προς τιμήν του Μεγάλου Αλέξανδρου, ιστορική φυσιογνωμία που ανήκει στην αρχαία ελληνική ιστορία και πολιτισμό και στην παγκόσμια πολιτισμική και ιστορική κληρονομία. Εδώ απεικονίζεται ως έφιππος πολεμιστής».