Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος για τον πατέρα τριών παιδιών στην Πάτρα: Σπαρακτικά τα μηνύματα για το χαμό του

Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Πάτρα μετά από το θάνατο του 29χρονου Λευτέρη, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα...


Σε πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Πάτρα μετά από το θάνατο του 29χρονου Λευτέρη, πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, ο οποίος εγκλωβίστηκε μέσα στο σπίτι του την ώρα που ξέσπασε φωτιά, καθώς δεν άνοιξαν τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ στην Πάτρα ήταν αγαπητός σε όλους.




Το κατάστημα, όπου εργαζόταν παραμένει κλειστό από χθες, ανήμερα της Παναγίας, όταν και σημειώθηκε η τραγωδία.

«Κλειστό λόγω απώλειας συναδέλφου», έγραφε το χειρόγραφο σημείωμα στην κλειστή πόρτα και όλοι έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό της συζύγου του και των τριών παιδιών του που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο Λευτέρης έχασε με τέτοιο τρόπο τη ζωή του.

Στο Facebook τα μηνύματα των φίλων του ραγίζουν καρδιές.

«Καλό Ταξίδι φίλε μου! Παλιέ μου συμμαθητή! Θα σε θυμόμαστε πάντα!», έγραψε ένας από τους φίλους του κάτω από μια φωτογραφία του, ενώ ένας ακόμα έγραψε: «Απλά είναι αδύνατον… κουράγιο στην οικογένειά σου».

«Καλό παράδεισο παλιόφιλε, βιάστηκες πολύ ρε πάρα πολύ», έγραψε ένας ακόμα φίλος του.

«Ποιος να το πιστέψει και γιατί να το πιστέψει; Καλό παράδεισο ρε φίλε. Κουράγιο στην οικογένειά του», «Καλό παράδεισο Λευτεράκο… έφυγες νωρίς…», είναι μερικά ακόμα μηνύματα φίλων του στο Facebook.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον 29χρονο. Λάτρευε την οικογένειά του και μάλιστα την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου εργαζόταν μέχρι αργά για να μπορέσει την επόμενη να πάει να βρει τη σύζυγό του και τα παιδιά του και να περάσουν μαζί την ημέρα της Παναγίας.