Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μάγκες σβήστε το το γαμ....ο» ΒΙΝΤΕΟ: Έξαλλος ο Σωκράτης Μάλαμας με ΒΛΑΚΕΣ σε συναυλία του στη Ραφήνα

Δεν ξέρουμε ποιος ήταν αυτός που το ξεκίνησε αυτό με τα καπνογόνα σε συναυλίες, αλλά έχει καταντήσει πλέον απίστευτα ενοχλητικό. Σε βαθμό π...


Δεν ξέρουμε ποιος ήταν αυτός που το ξεκίνησε αυτό με τα καπνογόνα σε συναυλίες, αλλά έχει καταντήσει πλέον απίστευτα ενοχλητικό. Σε βαθμό που ακόμα κι οι καλλιτέχνες που τα αποδέχονταν ως ωραία ατμόσφαιρα να ζητάνε να τα σβήσουν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, ο Σωκράτης Μάλαμας είχε ένα λόγο παραπάνω να ζητήσει να σβήσουν τα καπνογόνα.





Είναι στην κατηγορία εκείνη των καλλιτεχνών που κάθε τους συναυλία περιλαμβάνει στο μενού της πλήθος από καπνογόνα, τα οποία ανάβουν 9 στις 10 φορές τύποι που θέλουν να το παίξουν επανάσταση και αναρχία.

Χθες το βράδυ στη Ραφήνα όμως δεν ήταν μια συναυλία σαν όλες τις άλλες. Στα μέρη που πριν ένα χρόνο κάηκαν 102 άνθρωποι και πόσα στρέμματα γης με ανυπεράσπιστα ζώα, κάποιοι άφρονες θεώρησαν ότι είναι συνετό να ανάψουν καπνογόνα. Εκείνη τη στιγμή είχε ξεκινήσει το τραγούδι, αλλά ο Σωκράτης Μάλαμας έσπευσε γρήγορα να σταματήσει την ορχήστρα του και να απευθύνει τον λόγο στα σαΐνια που άναψαν το καπνογόνο.
«Σβήστε το αυτό. Σβήστε το αμέσως. Τι είπαμε; Μάγκες σας παρακαλώ σβήστε το αμέσως. Είστε στην πιο επικίνδυνη περιοχή για τέτοια πράγματα. Δεν ήρθαμε εδώ να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα. Σβήστε το το γαμ..ι» ανέφερε ο καλλιτέχνης. Η φράση του βέβαια κατέδειξε ότι τα νεύρα του και η προσταγή του προς το κοινό έγιναν για να μην γυρίσει κανείς να τον κατηγορήσει για ασέβεια.

Κατέδειξε πάντως την ανάγκη καλλιτέχνες με τέτοιο impact όπως ο κύριος Μάλαμας να γίνουν πιο αυστηροί σε τέτοια θέματα στις συναυλίες τους και να μην τα κοιτάνε σαν ποδοσφαιριστές στο Λα Μπομπονέρα.

Δείτε το βίντεο από το It Portal.