Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αεροπλάνο έπεσε στα νερά ανοιχτά του Σαν Φρανσίσκο -Εντυπωσιακό βίντεο της προσθαλάσσωσης

Το λευκό αεροσκάφος A36 Bonzana πλησιάζει τα νερά της θάλασσας και τελικά προσθαλασσώνεται την Τετάρτη, με την μύτη του να βυθίζεται λίγ...


Το λευκό αεροσκάφος A36 Bonzana πλησιάζει τα νερά της θάλασσας και τελικά προσθαλασσώνεται την Τετάρτη, με την μύτη του να βυθίζεται λίγο αργότερα. Εντυπωσιακό βίντεο από τη στιγμή που το αεροπλάνο ακουμπά το νερό.




«Αντιμετώπισα μια μηχανική βλάβη στην παραλία του Σαν Φρανσίσκο, κατά τη διάρκεια φωτογράφισης με κλασικά αεροσκάφη και χρειάστηκε να ρίξω το αεροπλάνο στον ωκεανό» γράφει στην ανάρτησή του στο Instagram, ο Ντέιβιντ Λες, που πιλοτάριζε το αεροσκάφος που έπεσε στο νερό την Τρίτη.

Μαζί του βρισκόταν και μια φίλη του, κανείς ωστόσο από τους δύο δεν έπαθε το παραμικρό. «Φλέρταρα με την υποθερμία και τσιμπήθηκα από τσούχτρες τα 45’ λεπτά που περίμενα» συμπλήρωσε ευχαριστώντας τις σωστικές δυνάμεις που βοήθησαν στη διάσωσή του. Ο Λες δεν σταμάτησε να τραβάει βίντεο μετά την προσθαλάσσωση, με εκείνον και την συνεπιβάτη να στέκουν πάνω στο φτερό και στη συνέχεια να περιμένουν στη θάλασσα τους διασώστες.



Πήρε τηλέφωνο τον φίλο του μετά την προσθαλάσσωση
Την ίδια ώρα, φίλος του πιλότου, που οδηγούσε το δικό του αεροπλάνο, κατέγραφε την πτήση που κατέληξε στο νερό και ειδοποίησε τις Αρχές ώστε να φτάσουν για τη διάσωση.




Ο Lesh είχε μόλις αγοράσει το αεροπλάνο τύπου A36 Bonzana, σύμφωνα με τον Όουεν Λέιπελτ που παρακολουθούσε όλη τη σκηνή. «Με κάλεσε στο τηλέφωνο από το νερό, σχεδόν 10 λεπτά αργότερα. Ο Ντέιβιντ έκανε εξαιρετική δουλειά στην προσθαλάσσωση» σημειώνει ο Λέιπελτ.

Πιλότος και συνεπιβάτης ανασύρθηκαν σώοι από το νερό
Οπως θα δείτε και στο βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου ABC, όλα πήγαν καλά και ο πιλότος με την συνεπιβάτη βρέθηκαν σώοι και πάλι στην στεριά. Ωστόσο, το βίντεο της προσθαλάσσωσης έγινε θέμα στα αμερικανικά ΜΜΕ.