Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γνωστός Γάλλος κτηματομεσίτης ο χειριστής του ταχύπλοου που θέρισε το αλιευτικό

Γνωστός Γάλλος κτηματομεσίτης της περιοχής με μεγάλη δραστηριότητα είναι- σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr- ο χειριστής του ταχύπλο...


Γνωστός Γάλλος κτηματομεσίτης της περιοχής με μεγάλη δραστηριότητα είναι- σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr- ο χειριστής του ταχύπλοου που έπεσε πάνω στο αλιευτικό, στην τραγωδία με τους δύο νεκρούς στο Πόρτο Χέλι.





Ο χειριστής του σκάφους εξαφανίστηκε, μετά την αποβίβαση στην ακτή και τον αναζητούσε από το βράδυ της Παρασκευής η λιμενική αρχή στο Πόρτο Χέλι, στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Στη συνέχεια όμως το πρωί του Σαββάτου παρουσιάστηκε στο Λιμεναρχείο. Ο Γάλλος κτηματομεσίτης έχει άδεια πλοήγησης, που εκδόθηκε από την αρμόδια αρχή στη Βουλιαγμένη και του ανήκε το φουσκωτό ταχύπλοο μήκους περίπου 10 μέτρων, το οποίο έκοψε στα δύο το αλιευτικό, το βράδυ της Παρασκευής, με συνέπεια να σκοτωθούν δύο άνδρε
και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα. Ολοι τους επέβαιναν στο μήκους 4,5 μέτρων αλιευτικό. Από το λιμενικό εκτιμούν ότι ο χειριστής του ταχύπλοου πανικοβλήθηκε και για αυτό εξαφανίστηκε.

Στις Σπέτσες οι Γάλλοι πριν από την τραγωδία στο Πόρτο Χέλι
Η παρέα των 10 Γάλλων, που επέβαιναν στο θηριώδες φουσκωτό σκάφος του κτηματομεσίτη την ώρα της τραγωδίας, ήταν νωρίτερα σε εστιατόριο στις Σπέτσες, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr. Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το μαγαζί, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.
Πάντως, οι υπόλοιποι ενήλικες που επέβαιναν στο φουσκωτό ταχύπλοο υποβλήθηκαν σε πρώτη αλκομέτρηση, μετά τη σύγκρουση των σκαφών, και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Οι Γάλλοι που επέβαιναν στο σκάφος- πλην του κτηματομεσίτη που αναζητείται- κρατούνται στο λιμεναρχείο στο Πόρτο Χέλι, στο πλαίσιο της προανάκρισης.