Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τελευταία πράξη του δράματος: Σήμερα η κηδεία του Λευτέρη Πανταζή

Σήμερα (17/8/2019) θα αποχαιρετήσουν στην Πάτρα τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή, που έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σ...


Σήμερα (17/8/2019) θα αποχαιρετήσουν στην Πάτρα τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή, που έχασε τη ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο σπίτι του, ανήμερα της Παναγίας.




Ανείπωτος ο πόνος για την σύζυγό του, τα τρία ανήλικα παιδιά του, τους γονείς και τα αδέλφια του. Ολοι όσοι τον γνώριζαν, δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο άδοξα και γρήγορα έφυγε από τη ζωή.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Σάββατο, στις 12.00 μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του Β΄Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Το χρονικό

Ήταν ανήμερα της Παναγίας, στις 6.45 το πρωί, όταν ο 29χρονος Λευτέρης Πανταζής κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του, στην Πάτρα. Ο άτυχος νέος άνδρας εργαζόταν σε γνωστή αλυσίδα καφέ της περιοχής, και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, η οικογένειά του, ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Όταν ξέσπασε η φωτιά, προσπάθησε να βγει στο μπαλκόνι, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού τα μπατζούρια ήταν ηλεκτρικά και το ρεύμα είχε πέσει, λόγω της πυρκαγιάς.

1001.jpg