Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ... «Ένας Πακιστανός χειριζόταν το παιχνίδι και το πήγαινε πολύ γρήγορα» - Βροχή καταγγελιών για το λούνα παρκ του θανάτου

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στον Αλμυρό. Όλοι μιλούν για υπερβολική ταχύτητα στο παιχνίδι που στοίχισε τη ...


Ανατριχιαστικά είναι τα όσα περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες στον Αλμυρό. Όλοι μιλούν για υπερβολική ταχύτητα στο παιχνίδι που στοίχισε τη ζωή στην 14χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με νέα μαρτυρία, ο χειριστής του έλειπε και τον αντικαθιστούσε ένας αλλοδαπός. Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής με την τραγωδία στην εμποροπανήγυρη...






Πολλές είναι οι καταγγελίες για το λούνα παρκ, που εκτυλίχθηκε η χθεσινή τραγωδία, στην εμποροπανήγυρη του Αλμυρού.

Μετά το αρχικό σοκ της είδησης ότι ένα κορίτσι μόλις 14ων ετών σκοτώθηκε, πέφτοντας από το παιχνίδι του λούνα παρκ, γνωστό και ως «χαλί», άρχισαν να ανοίγουν στόματα για τα μέτρα ασφαλείας του χώρου, που επισκέπτονταν παιδιά.

Στην πλειοψηφία τους, τόσο οι αυτόπτες μάρτυρες όσο και κάτοικοι που μπήκαν άλλη χρονική στιγμή στο συγκεκριμένο παιχνίδι του λούνα παρκ, είπαν ότι ανέπτυσσε μεγάλη ταχύτητα. Είπαν επίσης, ότι με αυτή την ταχύτητα, οι άνθρωποι που ήταν μέσα στο παιχνίδι, εύκολα έβγαιναν -χωρίς να το θέλουν- από τις σιδερένιες μπάρες που υποτίθεται ότι τους συγκρατούσαν.

Μια γυναίκα που ήταν μέσα στο παιχνίδι του λούνα παρκ, στον ίδιο γύρο που ήταν και η άτυχη 14χρονη, είπε ότι κρατούσε τόσο σφιχτά το παιδί της για να μη φύγει, που μελάνιασε το χέρι της!

«Το χειριζόταν ένας Πακιστανός»

Σύμφωνα με μία νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, το παιχνίδι του λούνα παρκ, την ώρα της τραγωδίας, δεν χειριζόταν καν ο άνθρωπος που το χειριζόταν συνήθως αλλά ένας άλλος, αλλοδαπός.

Η εργαζόμενης στο παζάρι του Αλμυρού, είπε μεταξύ άλλων: «Έγινε πανικός, μαζεύτηκε κόσμος, η αδελφή μιας φίλης μου μας είπε ότι σκοτώθηκε που βρίσκονταν στο «χαλί». Κατευθείαν κατάλαβα, γιατί είχα ανεβεί σε αυτό το παιχνίδι πριν από λίγες ημέρες. Τα σίδερα δεν σε κρατάνε, έχει ένα κενό, σηκώνεσαι αυτό αυτό το παιχνίδι πάρα πολύ εύκολα. Αυτός που χειριζόταν το παιχνίδι ήταν Πακιστανικής καταγωγής και το πήγαινε γρήγορα, το πήγαινε με 50 χλμ, έτσι μας είπαν. Δεν ήταν ο κύριος που το χειριζόταν τις υπόλοιπες ημέρες. Το ξέραμε το κορίτσι, ήταν πολύ όμορφη και συλλυπητήρια στους γονείς της».