Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ... Αυτός είναι ο Χανιώτης που πέρασε πρώτος στην σχολή Ικάρων!

Πείσμα, υπομονή, θέληση, διάβασμα… Όλα τα παραπάνω στοιχεία είχε προφανώς και με το παραπάνω ο Μανόλης Αρχοντάκης, ο μαθητής από τα Χανι...


Πείσμα, υπομονή, θέληση, διάβασμα… Όλα τα παραπάνω στοιχεία είχε προφανώς και με το παραπάνω ο Μανόλης Αρχοντάκης, ο μαθητής από τα Χανιά ο οποίος σήμερα το πρωί με την ανακοίνωση των βάσεων είδε τους κόπους του να ανταμοίβονται καθώς κατάφερε να εισαχθεί στην σχολή της επιλογής του.




Ο Μανόλης, μαθητής του 2ου Λυκείου Χανίων, κατάφερε να συγκεντρώσει 19.140 μόρια στο δεύτερο πεδίο, γεγονός που του έδωσε το δικαίωμα να εισαχθεί στην σχολή Ικάρων στο τμήμα των ιπτάμενων.

Ο ίδιος δήλωσε στο flashnews.gr, ότι είναι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να εισαχθεί, στην πρώτη του επιλογή και μάλιστα μπήκε πρώτος στο τμήμα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ήθελε από το νηπιαγωγείο κιόλας, να γίνει πιλότος κα είναι περήφανος που θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, πως στη σελίδα του στο facebook, ο νεαρός Μανόλης διατηρεί στο αρχείο του πλήθος από φωτογραφίες της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας, δείχνοντας έτσι το πάθος που διατηρεί εδώ και χρόνια για το συγκεκριμένο επάγγελμα-λειτούργημα.