Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ... Αντιφάδες ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ και ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ άνδρα στην Πάτρα γιατί είχε τατουάζ με την Ήλιο της Βεργίνας...!!

Μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά επιθέσεων στα Εξάρχεια από μπαχαλάκηδες σε εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας ή απλους πολίτες που θ...


Μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά επιθέσεων στα Εξάρχεια από μπαχαλάκηδες σε εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας ή απλους πολίτες που θεωρήθηκαν εθνικιστές, το απόγευμα της Δευτέρας ξυλοκοπήθηκε άνδρας στην Πάτρα για τους ίδιους λόγους, επειδή έφερε κατά τους δράστες “εθνικιστικά ταττού στο σώμα του” (μαιάνδρους στο δεξί μπράτσο κι έναν ήλιο της Βεργίνας στον αριστερό ώμο).




Με περηφάνια οι δράστες σχολιάζουν σε δική τους ιστοσελίδα:

“Τα αντιφασιστικά μας αντανακλαστικά υπήρξαν άμεσα και δραστικά με κατεύθυνση το σώμα τουκαι το πρόσωπο του. Αφού άρπαξε, όσο ξύλο άρπαξε, τον αφήνουμε να σηκωθεί να φύγει φωνάζοντας -παρουσία δεκάδων περαστικών- πως είναι φασίστας και πως στην πόλη που ζούμε δεν ανεχόμαστε να κινούνται φασίστες.

Χαρακτηριστικό είναι πως κανένας από τον υπόλοιπο παριστάμενο κόσμο δεν έκανε κίνηση να τον υπερασπιστεί, ούτε λεκτικά ούτε σωματικά. Ο φασίστας έφυγε με εμφανή καρούμπαλα και μελανιές, παίρνοντας ένα επιτόπιο μάθημα μαχητικού αντιφασισμού, καθώς του επιστράφηκε ένα μέρος της κοινωνικής-ταξικής αντιβίας, απ’ τη συνολική βία που έχουν κατά καιρούς εξαπολύσει οι φασίστες και οι εθνικιστικές εφεδρείες εις βάρος ανθρώπων της τάξης μας”.