Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ... Αυτοκτόνησε στη φυλακή ο δισεκατομμυριούχος ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ Τζέφρι Έπσταϊν

Ανήκε στην «ανφάν γκατέ» της Νέας Υόρκης, ήταν δισεκατομμυριούχος χρηματιστής με «ισχυρούς» φίλους όπως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τ...


Ανήκε στην «ανφάν γκατέ» της Νέας Υόρκης, ήταν δισεκατομμυριούχος χρηματιστής με «ισχυρούς» φίλους όπως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο Μπιλ Κλίντον...





Ο λόγος για τον Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε σήμερα στη φυλακή, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αυτή την ώρα τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία. Στις 6 Ιουλίου ο Τζέφρι Έπσταϊν, είχε συλληφθεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, από πράκτορες του FBI, για σωματεμπορία αλλά και για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων ανήλικων κοριτσιών σε Φλόριντα και Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με τους New York Times, που επικαλούνται αξιωματούχους οι οποίοι ζήτησαν να μην κατονομασθούν, ο ηλικίας 66 ετών Έπσταϊν απαγχονίσθηκε μέσα στο κελί του και το άψυχο σώμα του βρέθηκε σήμερα το πρωί γύρω στις 07:30 (τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας).

Το 2008 δε, είχε καταδικαστεί σε 18 μήνες φυλάκιση για παιδεραστία, μετά από ένα σκάνδαλο πολλών ετών και άπειρα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι διοργάνωνε «σεξουαλικά πάρτι» με ανήλικα κορίτσια και προσκαλεσμένους διάσημους φίλου του, πολιτικούς, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματους.

Ο Έπσταϊν ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων κοριτσιών, ηλικίας ακόμη και 14 ετών. Οι αρχές υποστήριζαν επίσης ότι πλήρωνε τους υπαλλήλους του για να του φέρνουν υποψήφια θύματα και έδινε εντολές σε άλλα πρόσωπα να κακοποιούν νεαρές γυναίκες. Όμως έκανε συμφωνία με τις αρχές, δηλώνοντας ένοχος για μια κατηγορία ήσσονος σημασίας. Εξέτισε ποινή 13 μηνών σε μια κομητειακή φυλακή και στο διάστημα αυτό του επιτρεπόταν να πηγαίνει κανονικά στο γραφείο του κατά τη διάρκεια της ημέρας.