Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΜΟΛΟΓΙΑ... Στον όνομα του Αλλάχ ΕΣΦΑΞΕ με το σπαθί του στην Στουτγκάρδη τον συγκάτοικο του στη μέση του δρόμου...!!!

Στην περίπτωση του φονιά με το σπαθί στην Στουτγάρδη αποκαλύφθηκε πως λίγο πριν από το φρικτό του έγκλημα, ο δολοφόνος Issa Mohammed δημ...


Στην περίπτωση του φονιά με το σπαθί στην Στουτγάρδη αποκαλύφθηκε πως λίγο πριν από το φρικτό του έγκλημα, ο δολοφόνος Issa Mohammed δημοσίευσε δήλωση θρησκευτικής αφοσίωσης στα αραβικά στο Facebook. Λίγες ώρες αργότερα κατέσφαξε τον πρώην συμμαθητή του Wilhelm L., άγρια ​​μπροστά στην κόρη του τελευταίου στο δρόμο.




Μέχρι στιγμής τα ΜΜΕ μιλούν για ένα «καθαρά ιδιωτικό κίνητρο»….

Από την Πέμπτη, αρκετές γερμανικές εφημερίδες και ιστοσελίδες αναφέρουν τον Issa Mohammed, επισημαίνοντας ότι ο 28χρονος είχε ενεργήσει «για προσωπικούς λόγους».

Ο δράστης έφθασε στη Γερμανία το 2015 φερόμενος ως «Σύριος πρόσφυγας» και την Τετάρτη, στην κατοικημένη περιοχή Fasanenhof νότια της πόλης της Στουτγάρδης, στη μέση μιας πολυσύχναστης κατοικημένης περιοχής, διέλυσε έναν άλλο άνδρα που γνώριζε.

Την Κυριακή, τα στιγμιότυπα του λογαριασμού Facebook του Mohammed εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο, τα οποία τουλάχιστον δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για την πίστη του δολοφόνου στον Αλλάχ.

«Στο όνομα του Θεού του Ελεήμονα – Κάθε άνθρωπος θα πεθάνει», έγραψε, και παρακάτω: «Πιστέψτε στον Παντοδύναμο Θεό».

Σε ποιο βαθμό αυτή η θέση παρέχει πληροφορίες σχετικά με την ψυχική του κατάσταση κατά τη στιγμή του εγκλήματος, εάν ο Mohammed ενεργούσε ενδεχομένως αυό ένα θρησκευτικό κίνητρο ή τουλάχιστον μια έκσταση, παραμένει να αποσαφηνιστεί.


Η θέση φαίνεται σαν ένα ενθαρρυντικό μανιφέστο γι ‘αυτόν και τουλάχιστον αφήνει αμφιβολία για αν το γεγονός ήταν απλή πράξη προσωπικής σχέσης θύτη-θύματος

Η επιλογή των λέξεων μοιάζει περισσότερο με μια ισλαμική επιστολή εξομολόγησης. Η διατύπωση αποκαλύπτει για άλλη μια φορά ότι για τους μουσουλμάνους αυστηρής πίστεως η βίαιη δύναμη και το Ισλάμ δεν είναι, δυστυχώς, καμία αντίφαση.