Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χωρίς Ατεντοκούμπο... Εθνική Μπάσκετ: Νίκησε τη Βενεζουέλα 74-51 στο τελευταίο φιλικό πριν το Παγκόσμιο

Ξεχώρισαν Καλάθης, Μπουρούσης και Μάντζαρης - Ενοχλήσεις στο γόνατο κράτησαν στον πάγκο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο Με τον Γιάννη Αντετοκ...


Ξεχώρισαν Καλάθης, Μπουρούσης και Μάντζαρης - Ενοχλήσεις στο γόνατο κράτησαν στον πάγκο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα... πιτς, η Εθνική ομάδα δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει και τη Βενεζουέλα στον τελικό του τουρνουά «Atlas» με 74-51. Ξεχώρισαν Καλάθης, Μπουρούσης και Μάντζαρης.





Ο αγώνας

Το μοναδικό τεστ που απέμενε για την Εθνική ομάδα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας και της πρεμιέρας κόντρα στο Μαυροβούνιο (1/9) ήταν να παίξει σε ένα ματς χωρίς τον μεγάλο της σταρ! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε προληπτικά εκτός εξαιτίας ενός ερεθισμού στο γόνατο, ο οποίος ωστόσο δεν εμπνέει ανησυχία και πήρε αρκετά καλό βαθμό κόντρα στην (αδύναμη όπως αποδείχθηκε) Βενεζουέλα.

Το τελικό 74-51 ήρθε εντελώς «σβηστά» από την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, όπου οι παίκτες της Βενεζουέλας φάνηκαν ανταγωνιστικοί λόγω της ευστοχίας τους έξω από τα 6.75 μέτρα, η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην Ελλάδα.

Ειδικά το δεύτερο δεκάλεπτο, όπου δέχτηκε μόλις έξι πόντους, με αποτέλεσμα να «χτίσει» διαφορά ασφαλείας, η οποία εκτοξεύτηκε και στους 25 πόντους κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου.

Τα δεκάλεπτα: 20-19, 36-25, 57-39, 74-51

Πηγή: gazzetta.gr