Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αντιαμερικανικό Πολεμικό κάλεσμα από Τούρκο στρατηγό: «60.000 Αμερικανοί ετοιμάζονται να εισβάλουν στη Συρία - Να μπούμε πρώτοι»

Με διαφορά λίγων ωρών από την ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΕΞ για ετοιμασίες πολέμου από την Ουάσινγκτον στον Περσικό Κόλπο, έρχεται ένας απόστ...


Με διαφορά λίγων ωρών από την ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΕΞ για ετοιμασίες πολέμου από την Ουάσινγκτον στον Περσικό Κόλπο, έρχεται ένας απόστρατος Τούρκος στρατηγός για να ισχυριστεί πως οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο στη Μέση Ανάτολη.




Οι ΗΠΑ πρόκειται να αναπτύξουν τουλάχιστον 60.000 στρατιώτες στη Συρία από τις βάσεις τους στη Ντόχα, τη Μεσόγειο και τη Βασόρα, σύμφωνα με απόστρατο Τούρκο στρατηγό.

Μιλώντας στη Yeni Şafak, ο απόστρατος Διοικητής Ειδικών Δυνάμεων στρατηγός Abdullah Kılıçarslan είπε ότι 25.000 φορτηγά και εκατοντάδες planeloads με όπλα και των οχήματα αποστέλλονται στη Συρία από την Ουάσινγκτον και προορίζονται για τους 60.000 στρατιώτες που θα αναπτυχθούν στα βορειοανατολικά ως μέρος των ΗΠΑ για το σχέδιο κατοχής της Συρίας.

Ο Kılıçarslan ανέφερε ότι οι προετοιμασίες των ΗΠΑ αρχίζουν να μοιάζουν με εκείνες που προηγήθηκαν της εισβολής στο Ιράκ το 2003, τονίζοντας ότι οι απειλές και οι κίνδυνοι αυξάνονται κάθε μέρα.

Τα θεμέλια τοποθετήθηκαν σταδιακά

"Αυτός ο εξοπλισμός και τα όπλα περιμένουν επί του παρόντος στρατιώτες των ΗΠΑ που θα αποσταλούν στη Συρία από τη βάση της Ντόχα, τη Μεσόγειο και τον κόλπο της Βασσράς", σύμφωνα με τον Kılıçarslan.

"Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν ένα διάδρομο κατοχής που να καλύπτει τη νοτιοανατολική πλευρά. Σταδιακά θέτουν τα θεμέλια αυτού του σχεδίου τα τελευταία 30 χρόνια ", συνέχισε ο Kılıçarslan.

Ο Kılıçarslan επεσήμανε ότι η ίδια ενέργεια που διεξήχθη από τις Η.Π.Α. στο Ιράκ πριν από 30 χρόνια συνεχίζεται.

"Η ίδια παγίδα προσπαθεί και πάλι στη Συρία. Δεν είναι αξιόπιστες οι Η.Π.Α. Χάνουμε χρόνο όταν μιλάμε. Η Τουρκία πρέπει να επέμβει επειγόντως στην περιοχή και να δημιουργήσει τη δικής της ζώνη ασφαλείας, καθώς και να καταστρέψει τα τρομοκρατικά στοιχεία (σ.σ. Κούρδους) που αποτελούν ανοικτή απειλή », σύμφωνα με τον Kılıçarslan.

Η πρώτη παγίδα δημιουργήθηκε το 1991

Η πρώτη από τις ΗΠΑ τέθηκε κατά της Τουρκίας το 1991, σύμφωνα με τον Kılıçarslan.

"Η τότε αμερικανική κυβέρνηση κινητοποιήθηκε για να δημιουργήσει μια ζώνη ασφαλείας στα σύνορά μας πριν από την εισβολή στο Ιράκ προκειμένου να ανοίξει το πεδίο για το PKK".