Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ... Ταύρος σκότωσε με τα κέρατά του 59χρονο σε φεστιβάλ της Ισπανία - ΒΙΝΤΕΟς

Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα, τον οποίο κάρφωσε με τα κέρατά του ένας ταύρος κατά τη διάρκεια φεστι...



Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός άνδρα, τον οποίο κάρφωσε με τα κέρατά του ένας ταύρος κατά τη διάρκεια φεστιβάλ στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο 59χρονος Vicente Asensio Martinez βρήκε τραγικό θάνατο το περασμένο Σάββατο στην πόλη Chiva, δυτικά της Βαλένθια.




Στο βίντεο φαίνεται ο Martinez να είναι στριμωγμένος μαζί με άλλους σε είσοδο σπιτιού, πριν προσπαθήσουν να ξεφύγουν από την οργή του ταύρου.

Στην προσπάθειά του αυτή ο 59χρονος χάνει την ισορροπία του και πέφτει στο οδόστρωμα δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον ταύρο να επιτεθεί.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Martinez δέχθηκε σε δύο σημεία χτυπήματα από τα κέρατα του ταύρου, το ένα στην κοιλιά και το άλλο στο πόδι.

Μάλιστα το ζώο τον έσυρε με τα κέρατά του στο οδόστρωμα.

Ο 59χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Παρά την τραγωδία, πάντως, το φεστιβάλ που έχει ονομασία Torico de la Cuerda δεν ακυρώθηκε με τους διοργανωτές να αρκούνται σε ενός λεπτού σιγή για τον άτυχο 59χρονο.

Προσοχή σκληρές εικόνες: