Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

45χρονη στο Βέλγιο παγιδεύτηκε για έξι ημέρες σε αυτοκίνητο κάτω από 41 βαθμούς αλλά τελικά επέζησε

Το όχημα έπεσε σε χαντάκι - Η 45χρονη δεν μπορούσε να κουνηθεί καθώς τραυματίστηκε σοβαρά η σπονδυλική της στήλη Ιστορία που εκπέμπει ελπ...



Το όχημα έπεσε σε χαντάκι - Η 45χρονη δεν μπορούσε να κουνηθεί καθώς τραυματίστηκε σοβαρά η σπονδυλική της στήλη
Ιστορία που εκπέμπει ελπίδα και αισιοδοξία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Bελγίδα καταφερε να βγει ζωντανή ύστερα από τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε. Επί σχεδόν μια εβδομάδα, έξι ημέρες για την ακρίβεια, ήταν παγιδευμένη, κάτω από συνθήκες καύσωνα, στο αυτοκίνητό της.

Η 45χρονη Κορίν Μπαστίντ εξαφανίστηκε στις 23 Ιουλίου κοντά στη Λιέγη και δύο ημέρες προτού ο υδράργυρος στη χώρα της δείξει 41 βαθμούς Κελσίου.




Παγιδεύτηκε όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε χαντάκι απομακρυσμένης περιοχής, με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά τη σπονδυλική της στήλη και να εγκλωβιστεί στο όχημα.

Παρόλο που αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα αφυδάτωσης, παρέμεινε ψύχραιμη και επέζησε πίνοντας βροχόνερο.

Την Αστυνομία ειδοποίησε η οικογένειά της και αμέσως σήμανε συναγερμός για την εξαφάνισή της.

Μιλώντας από το νοσοκομείο για την εμπειρία της, η Κορίν έκανε λόγο για τρομακτική εμπειρία που συνοδεύτηκε από επικίνδυνο κύμα ζέστης. Δεν πίστευε ότι θα την εντόπιζαν.

Ασταμάτητα χτυπούσε την πρώτη ημέρα το κινητό της τηλέφωνο, δεν μπορούσε όμως να το σηκώσει εξαιτίας σοβαρού τραυματισμού στον ώμο της.

Δεν μπορούσε να κουνηθεί, ύστερα όμως από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει με τα πόδια την πόρτα του αυτοκινήτου της.

Το πιο δύσκολο κομμάτι αποτέλεσε, πάντως, η προσπάθεια να σηκώσει η 45χρονη το σώμα της για να μην ακουμπά πάνω στα γυαλιά.

Τελικά τα κατάφερε. Χωρίς τροφή και νερό βγήκε νικήτρια δίνοντας τέλος στη σκοτεινή της περιπέτεια.