Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόρτο Χέλι: Στον εισαγγελέα αυτή την ώρα ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Στην εισαγγελία Ναυπλίου, παρουσία του συνηγόρου του, οδηγήθηκε πριν από λίγο, μεσημέρι Κυριακής 11 Αυγούστου 2019, ο 44χρονος χειριστής τ...


Στην εισαγγελία Ναυπλίου, παρουσία του συνηγόρου του, οδηγήθηκε πριν από λίγο, μεσημέρι Κυριακής 11 Αυγούστου 2019, ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε την Παρασκευή το βράδυ με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, στο Πόρτο Χέλι με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες 60 και 70 ετών αντίστοιχα και να τραυματιστεί σοβαρά μία 60χρονη γυναίκα, όλοι αδέλφια.




Σύμφωνα με το συνηγόρό του ο 44χρονος αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του, ενώ έως τότε αναμένεται να κρατηθεί στο λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Τι ισχυρίστηκε ο χειριστής του ταχύπλοου σκάφους

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό μέσο argolikeseidhseis.gr, ο 44χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε, ότι όχι μόνο δεν διέφυγε μετά το δυστύχημα, αλλά ότι βοήθησε, προκειμένου να εντοπιστεί η μία σορός. Όπως είπε, έπεσε στη θάλασσα πολλές φορές, για να εντοπίσει και τα υπόλοιπα άτομα, που είχαν χτυπηθεί. Δικαιολόγησε δε το γεγονός, ότι δεν παρουσιάστηκε άμεσα στις λιμενικές αρχές, λέγοντας ότι τραυματίστηκε και μόλις έφτασε στην ακτή, πήγε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.