Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ...!!! Καταρρίπτεται το άλλοθι του βασικού υπόπτου για την φωτιά στην Εύβοια! Το κινητό προδίδει τον 33χρονο!

Αλλού δηλώνει πως βρισκόταν και αλλού τον δείχνει το στίγμα του κινητού. Ο 33χρονος ύποπτος έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών για τη φ...


Αλλού δηλώνει πως βρισκόταν και αλλού τον δείχνει το στίγμα του κινητού. Ο 33χρονος ύποπτος έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών για τη φωτιά στην Εύβοια. Σε αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας η πυροσβεστική. Η φωτιά δεν προκλήθηκε από καλώδια δείχνει η αυτοψία των τεχνικών της ΔΕΗ.

Στο σενάριο του εμπρησμού για την φωτιά στην Εύβοια που έκαψε τουλάχιστον 25 χιλιάδες στρέμματα δάσους φαίνεται πως καταλήγει η πυροσβεστική. Μάλιστα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Open tv φαίνεται πως η πυροσβεστική είναι κοντά στο να ανακαλύψει τον δράστη που σκόρπισε τον πανικό στην περιοχή.




Τις προηγούμενες ημέρες στην Εύβοια και συγκεκριμένα στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά βρέθηκε κλιμάκιο της ΔΕΗ το οποίο έκανε αυτοψία στις κολώνες που υπήρξαν στην περιοχή. Από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε πως η φωτιά προκλήθηκε από πτώση κάποιου καλωδίου.

Όσον αφορά τις έρευνες περί εμπρησμού αυτές είχαν καταλήξει σε τρία άτομα τα οποία διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή στην Εύβοια που ξέσπασε η φωτιά, ενώ υπήρξαν και κάποιες καταθέσεις που έλεγε πως οι ύποπτοι είχαν περάσει από ένα πρατήριο καυσίμων και πως είχαν μαζί τους ένα μπιτόνι βενζίνη.

Για τα δυο από τα τρία άτομα φαίνεται πως εξασθενούν οι υποψίες για τον τρίτο όμως μάλλον ενισχύονται. Πρόκειται για έναν 33χρονο άνδρα ο οποίος έχει δηλώσει πως έχει άλλοθι και συγκεκριμένα πως όταν ξέσπασε η φωτιά στην Εύβοια βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο στο σπίτι της θείας του. Και η ίδια η θεία του μάλιστα έχει καταθέσει πως το συγκεκριμένο βράδυ ήταν μαζί της.

Όμως μαρτυρία αναφέρει πως ο 33χρονος την ώρα της φωτιάς βρισκόταν στο σημείο που ξέσπασε και συγκεκριμένα κοντά στο χωριό Σταυρός, ενώ από την πυροσβεστική υπάρχει ανεπίσημη ενημέρωση πως το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου ήταν κοντά στη φωτία και όχι στο σημείο που έχει δηλώσει ο ίδιος πως βρισκόταν.