Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

29χρονος στην Πάτρα δεν μπόρεσε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια και κάηκε μέσα στο σπίτι του - BINTEO

Συγκλονίζει την Πάτρα η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, με τον 29χρονο άνδρα ο οποίος κάηκε μέσα στο σπίτι ...


Συγκλονίζει την Πάτρα η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Δεκαπενταύγουστου, με τον 29χρονο άνδρα ο οποίος κάηκε μέσα στο σπίτι του.




Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αγήνορος στις Ιτιές Πατρών. Έπειτα από την κατάσβεση φωτιάς, που εκδηλώθηκε στο ισόγειο διώροφης οικίας στην περιοχή, εντοπίστηκε αναίσθητος ένας 29χρονος άνδρας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, πιθανόν από τσιγάρο. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται πως προσπάθησε να πάει στο πίσω μέρος της κατοικίας, ωστόσο, το ηλεκτρικό ρεύμα είχε πέσει κι έτσι δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι και να χάσει τη ζωή του.

Ο Λευτέρης ήταν πατέρας τριών παιδιών. Ο ίδιος είχε παραμείνει στην Πάτρα γιατί εργαζόταν σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ενώ οι δικοί του άνθρωποι έλειπαν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες των γιορτών.