Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ισχυρή έκρηξη στα δικαστήρια της Λάρισας! Χωρίς ρεύμα η περιοχή - video

Ισχυρή έκρηξη το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας. Χωρίς ρεύμα μέρος του κέντρου και συνοικιών της πόλης. Ακούστηκε κρότος από το ...

Ισχυρή έκρηξη στα δικαστήρια της Λάρισας! video

Ισχυρή έκρηξη το απόγευμα στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας. Χωρίς ρεύμα μέρος του κέντρου και συνοικιών της πόλης. Ακούστηκε κρότος από το υπόγειο του κτιρίου. Τι εκτιμούν οι αρχές.




Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ακούστηκε δυνατός κρότος και άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο του κτιριακού συγκροτήματος.

Άμεσα η αστυνομία απέκλεισε το χώρο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας.

Η πρώτη εκτίμηση των αρχών για το περιστατικό είναι πως έγινε έκρηξη σε μετασχηματιστή που βρίσκονταν στο χώρο του υπογείου.
Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί το ρεύμα σε μέρος της περιοχής πέριξ των δικαστηρίων, αλλά και σε άλλες περιοχές της Λάρισας. Ήδη έχουν καταγραφεί αρκετές κλήσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία για εγκλωβισμούς.

Από το ΔΕΔΔΗΕ πάντως δεν δίνεται επί της παρούσης εκτίμηση για το χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος, την ώρα που οι ιδιοκτήτες καταστημάτων με ευπαθή προϊόντα εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, καθώς η θερμοκρασία βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.