Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Αντίο Δολάριο» – Toύρκοι Επιχειρηματίες: «Συμφωνίες Με Την Ρωσία Μόνο Σε Εθνικό Νόμισμα!» – Νέο Σοκ Για Τις ΗΠΑ

Aπανωτά σοκ σε ΗΠΑ-Δύση. Τουρκία και Ρωσία ετοιμάζουν εμπορικές συναλλαγές 100 δισ. στο διμερές εμπόριο, όπως δήλωσε ο Naki Karaaslan, ο...


Aπανωτά σοκ σε ΗΠΑ-Δύση. Τουρκία και Ρωσία ετοιμάζουν εμπορικές συναλλαγές 100 δισ. στο διμερές εμπόριο, όπως δήλωσε ο Naki Karaaslan, ο ένας από τους δύο επικεφαλής της Ρωσοτουρκικής Ένωσης Επιχειρηματιών.




Όπως δήλωσε, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.

Το σημαντικότερο όμως στις δηλώσεις που έκανε, βρίσκονται στο σημείο όπου αναφέρει ότι οι συναλλαγές θα γίνονται σε εθνικά νομίσματα.

«Η ανάπτυξη του εμπορίου θα γίνεται σε εθνικά νομίσματα. Εταιρείες σε Ρωσία και Τουρκία θα συνεργάζονται πλέον ακόμα περισσότερο από εδώ και στο εξής.»

Πλέον με λίγα λόγια παρακάμπτουν το δολάριο Μόσχα-Άγκυρα, δημιουργώντας άλλον έναν πονοκέφαλο στις διεθνείς αγορές.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε πει προ μηνών πως η Τουρκία σκοπεύει να πάψει να χρησιμοποιεί το δολάριο στις εμπορικές συναλλαγές της με τη Ρωσία, κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι συμπεριφέρονται σαν «άγριος λύκος».

«Η Αμερική συμπεριφέρεται σαν άγριος λύκος. Μην την πιστεύετε», είχε δηλώσει ο Ερντογάν απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες στη διάρκεια επίσκεψής του στο Κιργιστάν.

«Το να χρησιμοποιούμε το δολάριο, το μόνο που κάνει είναι να μας βλάπτει. Δεν θα το βάλουμε κάτω, θα βγούμε νικητές», είχε τονίσει.