Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΛΟΣ ΑΜΚΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!! Ανακλήθηκε η εγκύκλιος παραχώρησης σε παράνομους εισβολείς... ΚΟΨΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ...!!!

Να σημειωθεί ότι ο ΑΜΚΑ είναι απαραίτητός για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί αλλά και να ασφαλιστεί στη χώρα μας. Ανακλήθηκε η ...


Να σημειωθεί ότι ο ΑΜΚΑ είναι απαραίτητός για να μπορέσει κάποιος να εργαστεί αλλά και να ασφαλιστεί στη χώρα μας.




Ανακλήθηκε η εγκύκλιος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – που ανέβηκε στη Διαύγεια στις 20 Ιουνίου 2018 – που έδινε το δικαίωμα απόκτησης ΑΜΚΑ σε ξένους υπηκόους.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, ανακάλεσε την πρόσφατη εγκύκλιο με την οποία απλοποιούνταν οι διαδικασίες απόδοσης ΑΜΚΑ, μεταξύ άλλων, σε μετανάστες, αιτούντες διεθνούς προστασίας και ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.

Σύμφωνα με απόφαση που ανέβηκε στη Διάυγεια σήμερα ανακαλείται η συγκεκριμένη εγκύκλιος ενώ το υπουργείο αναφέρει ότι θα ακολουθήσει «έγγραφο με το οποίο θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες για την απόδοση ΑΜΚΑ».

Ασφαλώς είναι ένα θετικό βήμα αλλά δεν αρκεί... Να κοπούν τώρα επιδόματα και χορηγίες και τσαμπα σπίτια, φως νερό, τηλέφωνο, για να σταματήσει και η διαφήμιση μας ως χώρα κορόϊδο που τα παρέχει όλα και μας κάνει ιδανικό προορισμό λαθρομεταναστών...