Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΞΗΜΕΡΩΤΑ... Στο σκοτάδι η Ναύπακτος - Μπλακ άουτ λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας - Αποκλείστηκαν εκατοντάδες άτομα στο Δρέπανο...

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και τις έντονες βροχοπτώσεις, η περιοχή της Ναυπάκτου βρίσκετα...


Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας και τις έντονες βροχοπτώσεις, η περιοχή της Ναυπάκτου βρίσκεται στο σκοτάδι από αργά τη νύχτα του Σαββάτου, από μπλακ άουτ που έχει υποστεί η ΔΕΗ!







Εκατοντάδες άτομα αποκλελθστηκαν στην περιοχή του Δρεπάνου, καθώς είχε "φουσκώσει" ο χείμαρρος στην περιοχή λόγω της έντονης βροχής.

Πυροσβεστική, Αστυνομία και όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες βρέθηκαν σε πλήρη κινητοποίηση μετά τον σήμα που έλαβαν και έσπευσαν στο σημείο. Ενώ άμεσα έσπευσε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Να σημειωθεί ότι ο χείμαρρος βρίσκεται δίπλα από κοσμικό κέντρο της περιοχής, όπου το βράδυ τραγουδούσε η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα και εκατοντάδες άτομα είχαν πάει για να την παρακολουθήσουν, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν.

Οι καιρικές συνθήκες είναι ιδιαίτερα δυσμενείς, δεδομένου ότι έβρεχε συνεχώς και για την μεταφορά των θαμώνων μετέβησαν στο σημείο λεωφορεία!