Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χρυσό δελφίνι»! Πρωταθλητής Ευρώπης ο Παπαστάμος!

parakritikaΧανιώτης πρωταθλητής χάρη σε μια ανεπανάληπτη κούρσα, κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ...


parakritikaΧανιώτης πρωταθλητής χάρη σε μια ανεπανάληπτη κούρσα, κατάφερε να κερδίσει την 1η θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης που διεξάγεται στο Καζάν.




Η επίδοση για τον Παπαστάμο είναι 1:59.93, που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ο Παπαστάμος συντρίβει το 2:01.23, χρόνο που κατείχε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 στο Λονδίνο, ο Ανδρέας Βαζαίος, καταφέρνοντας να σκαρφαλώσει στην κορυφή της Ευρώπης. Πρόκειται για μια επιτυχία τεράστια για τον ελληνικό αθλητισμό, τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και, φυσικά, τον ίδιο τον Παπαστάμο.
Η κούρσα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Ο Παπαστάμος άφησε στη 2η θέση τον Ισραηλινό Ρον Πολόνσκι με 1:59.98, ενώ 3ος τερμάτισε ο Κοέν Γκρούμι Γκαλ, επίσης από το Ισραήλ, με 2:00.48.

Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς ένα χρόνο πριν, ο Παπαστάμος είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στο αντίστοιχο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που είχε διεξαχθεί στο Ελσίνκι στο αγώνισμα των 400μ. μικτή. Τώρα, ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων καταφέρνει ακόμη πιο μεγάλο, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτή.