Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΟΚΙΜΟ...;;; Παραβρέθηκε με τη Στολή του ΕΛΛΗΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ στο μνημόσυνο του Σαδίκ...!!!

Συναγερμός έχει σημάνει από χθες το βράδυ στο ΓΕΣ, όταν έφθασαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δόκιμος Αξιωνατικός του στρατού παρευρ...


Συναγερμός έχει σημάνει από χθες το βράδυ στο ΓΕΣ, όταν έφθασαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες δόκιμος Αξιωνατικός του στρατού παρευρέθηκε με στολή στο μνημόσυνο του Σαδίκ.

Ο Α/ΓΕΣ ενημερώθηκε για το περιστατικό ενώ βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο, στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ζήτησε επιβεβαίωση την οποία και έλαβε λίγο αργότερα .




Σύμφωνα με τα tourkikanea.gr, Έλληνας υπήκοος, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που υπηρετεί ως δόκιμος έφεδρος αξιωματικός, παρευρέθη στην ανθελληνική αυτή τελετή, και μάλιστα …εν στολή!

Δηλαδή ένα άτομο που η ελληνική πατρίδα τον εμπιστεύτηκε ως αξιωματικό, τον πληρώνει ως τέτοιο και τον μετέθεσε στο σπίτι του, ανταποδίδει με μία τέτοια πρόκληση. Γιατί πρόκειται περί πρόκλησης:η εκδήλωση είχε καθαρά πολιτικό – ανθελληνικό χαρακτήρα, άλλωστε στο ισλάμ δεν υπάρχει καν η έννοια του μνημόσυνου, κι επέλεξε να παραστεί με την στολή του ελληνικού στρατεύματος!

Δεν γνωρίζουμε με ποιαν διαμεσολάβηση έτυχε μέχρι σήμερα τόσο προνομιακής αντιμετώπισης ο λεγάμενος – αν και μπορούμε να φανταστούμε. Η λογική της συλλογικής μας αυτοσυντήρησης και του στρατιωτικού Κώδικα απαιτεί το στοιχειώδες: Έκπτωση του στις τάξεις των στρατιωτών και μακρινή μετάθεσή του. Κάθε ευμενέστερη αντιμετώπιση θα δώσει το χειρότερο μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση, η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ας αναλάβει τις ευθύνες της, αναφέρει ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, Παράταξη Πολιτών.