Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τα μούτρα του ΔΩΣΤΕ μας...!! Επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως: Η στιγμή που τα ΜΑΤ πιάνουν επιτιθέμενο ΑΠΛΥΤΟ στο Κουκάκι [βίντεο]

Τον τραυματισμό δύο αστυνομικών προκάλεσε η πορεία των αντιεξουσιαστών κατά του Airbnb στο Κουκάκι, καθώς επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμ...


Τον τραυματισμό δύο αστυνομικών προκάλεσε η πορεία των αντιεξουσιαστών κατά του Airbnb στο Κουκάκι, καθώς επιτέθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, πετώντας πέτρες και μπουκάλια κατά διμοιρίας.




Κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία, τα ΜΑΤ κινήθηκαν προς τους διαδηλωτές, απατώντας με δακρυγόνα. Εκαναν μία προσαγωγή, ενώ στην διάρκεια των επεισοδίων, ένας διαδηλωτής κινήθηκε εναντίον τους. Το αποτέλεσμα ήταν να του επιτεθούν τα ΜΑΤ, την ώρα που ο κόσμος φώναζε να τον αφήσουν. Μία γυναίκα προσπάθησε να μπει στη μέση ώστε να μην τον συλλάβουν και τελικά ένας φίλος του τον μάζεψε και τον άφησαν να φύγει. Το σκηνικό καταγράφηκε από το κινητό ενός ανθρώπου που βρισκόταν στο σημείο.

Η στιγμή της επίθεσης

Να τονίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επίθεση στο Α.Τ. Ακροπόλεως, καθώς και τον περασμένο Μάρτιο αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν με μολότοφ, προκαλώντας ζημιές και σε αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ και αναλαμβάνοντας στη συνέχεια την ευθύνη για την επίθεση.

Η στιγμή που ο διαδηλωτής κινείται κατά των ΜΑΤ και αυτά απαντούν, όπως καταγράφηκε από κινητό: