Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης το «τελευταίο αντίο» στον Αλέξανδρο Ζαχαριά

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς, φίλοι, αλλά και εργαζόμενοι στα καταστήματα παιχνιδιών «Ζαχαριάς», αποχαιρετούν τον 23χρονο Αλέξανδρο...


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς, φίλοι, αλλά και εργαζόμενοι στα καταστήματα παιχνιδιών «Ζαχαριάς», αποχαιρετούν τον 23χρονο Αλέξανδρο, που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της περασμένης Τρίτης στον Άγιο Στέφανο




Σε κλίμα βαθιάς οδύνης, συγγενείς και φίλοι λένε αυτή την ώρα το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Αλέξανδρο. Τον Αλέξανδρο Ζαχαριά, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το απόγευμα της Τρίτης, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και το οποίο κινείτο στην οδό Τραπεζούντος στον Άγιο Στέφανο, ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Πυροσβέστες και αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα των σιδερικών τον 23χρονο Αλέξανδρο, ο οποίος όμως ήταν ήδη νεκρός.

Η κηδεία του Αλέξανδρου Ζαχαριά γίνεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά. Απαρηγόρητοι οι γονείς, οι φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι με τους οποίους δούλευε στα καταστήματα παιχνιδιών της εταιρείας του πατέρα του, είναι εκεί, για να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Άφατη θλίψη είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον δικό τους Αλέξανδρο, που τόσο βίαια έφυγε από τη ζωή. Όλοι τους μιλούν για ένα παιδί χαμογελαστό, με όνειρα και σχέδια για τη ζωή που, τόσο ξαφνικά, βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.