Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα στοιχεία για τον φόνο του Γιάννη Μακρή - «Άφαντος» ο συνεργός του δολοφόνου

Νέα στοιχεία στις έρευνες για τον συνεργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε εκτελεστεί έξω από το σπίτι του στ...


Νέα στοιχεία στις έρευνες για τον συνεργό της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή. Ο γνωστός επιχειρηματίας είχε εκτελεστεί έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα. Στο "πόδι" Ελληνική και Βουλγαρική αστυνομία.


Εξαφανίστηκε από την Βουλγαρία, ο συνεργός του επαγγελματία εκτελεστή που σκότωσε τον Γιάννη Μακρή, τον επονομαζόμενο «Αυστραλό».




Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει, τόσο οι έμπειροι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Αττικής, όσο και οι Βούλγαροι συνάδελφοι τους που είχαν αναλάβει τις έρευνες εντοπισμού του συμπατριώτη τους, που βοήθησε τον εκτελεστή του Γιάννη Μακρή να διαφύγει από το Πανόραμα τις Βούλας, όταν πια είχε δολοφονήσει με πέντε σφαίρες το θύμα του.

Το χρονικό
Ως γνωστόν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είχε καταφέρει, λίγους μήνες μετά την δολοφονία, να συλλάβει έναν 31χρονο Βούλγαρο επαγγελματία εκτελεστή «συμβολαίων θανάτου», για τον οποίο υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία πως ήταν ο άνθρωπος που σκότωσε στις 31 Οκτωβρίου του 2018 έξω το το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας τον Γιάννη Μακρή, την ώρα που επιβιβάζονταν στο αυτοκίνητο του.

Όπως είχε προκύψει από τα στοιχεία ο 31χρονος από το σημείο τις δολοφονίας διέφυγε με νοικιασμένο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος αδερφός του. Μάλιστα την επομένη της εκτέλεσης, τα δυο αδέλφια έφυγαν από Ελλάδα για Βουλγαρία, με λεωφορείο του ΚΤΕΛ.



Ο 31χρονος λίγους μήνες μετά την εκτέλεση του Γ. Μακρή επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί μ’ έναν φίλο του, προκειμένου να εκτελέσει ένα νέο «συμβόλαιο θανάτου», και συνελήφθη.

Από την πρώτη στιγμή που οι Έλληνες Αστυνομικοί συνέλαβαν τον Βούλγαρο, ενημέρωσαν τις Βουλγάρικες Αρχές προσκειμένου να εντοπίσουν των 35χρονο συνεργό και αδελφό του.

Έκτοτε οι Βούλγαροι αστυνομικοί, σήκωσαν κάθε «πέτρα» στην πατρίδα τους προκειμένου να εντοπίσουν τον και αδελφό του, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να του περάσουν χειροπέδες και να τον εκδώσουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο οι Έλληνες έμπειροι αστυνομικοί όσο και οι Βούλγαροι έχουν βάσιμες ενδείξεις πως ο 35χρονος από την στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του αδερφού του στην Ελλάδα, έσπευσε αρχικά να εξαφανίσει τα ίχνη του στην Βουλγαρία και στην συνέχεια να διαφύγει από την χώρα.



Εικάζεται ότι μάλλον διέφυγε με τρόπο παράνομο από την χώρα του, είτε σε κάποια χώρα των Βαλκανίων η ακόμα ακόμα και σε κάποια άλλη χώρα τις Ε.Ε. όπου και κρύβεται.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ