Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΥ -ΔΟΥΛΑΣ... Βίντεο-ντοκουμέντο: Όταν ο Μητσοτάκης ζητούσε την παραίτηση Τσουβάλα για το Μάτι και τώρα τον κάνει Γ.Γ. Δημοσίας Τάξεως...!!!

Αίσθηση και σοβαρές ενστάσεις σε πολιτικούς κύκλους και σε γαλάζιους ψηφοφόρους έχει προκαλέσει η περίπτωση της τοποθέτησης του πρώην αρ...


Αίσθηση και σοβαρές ενστάσεις σε πολιτικούς κύκλους και σε γαλάζιους ψηφοφόρους έχει προκαλέσει η περίπτωση της τοποθέτησης του πρώην αρχηγού της Αστυνομίας, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, στη θέση του γενικού γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Η Κυβέρνηση έχει κάνει ένα τεράστιο ατόπημα και πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση. Στο διαδίκτυο γίνεται χαμός από τον κόσμο που αντιδρά στην επιλογή αυτή καθώς ο κ. Τσουβάλας ήταν αρχηγός όταν η ελληνική αστυνομία κλήθηκε να διαχειριστεί την τρομακτική αυτή φωτιά και τα έκανε… θάλασσα.




Ο κ. Τσουβάλας ήταν αρχηγός της Αστυνομίας που απέτυχε παταγωδώς. Δεν παραιτήθηκε, υπερασπίστηκε την Αστυνομία λέγοντας ότι όλα έγιναν σωστά, έδωσε και συγχαρητήρια και δήλωσε περήφανος για το επιχειρησιακό σχέδιο όταν είχαν καεί 102 άνθρωποι.

Η υπόθεση αυτή έχει προκαλέσει βραχυκύκλωμα και στα γαλάζια στελέχη, αν και κανείς δε μιλά. Ενώ θα έπρεπε διότι θα ίδια στελέχη ήταν εκείνα που ασκούσαν και δικαίως κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στην περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Στις 31 Ιουλίου 2018, δηλαδή 8 ημέρες μετά την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι, ο ίδιος ο τότε πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητούσε να πέσουν κεφάλια. Ζητούσε παραιτήσεις σε συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει. Το βίντεο είναι αδιάψευστος μάρτυρας με τον σημερινό πρωθυπουργό να λέει ότι «όταν αναλαμβάνει κάποιος μια θέση πρέπει να αναλαμβάνει και την πολιτική ευθύνη. «Πραγματικά αναρωτιέμαι πώς κάποιοι άνθρωποι κοιμούνται σήμερα και συνεχίζουν να ασκούν τα καθήκοντά τους».

Και ο κ. Μητσοτάκης κατονόμασε τον Αλέξη Τσίπρα, τη Ρένα Δούρου, τον Νίκο Τόσκα, τον Πάνο Σκουρλέτη, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και τον αρχηγό της Αστυνομίας. Δηλαδή πριν από ένα χρόνο ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης έλεγε πώς κοιμούνται ήσυχοι και παραμένουν στις θέσεις τους και τώρα ο κ. Τσουβάλας, εις εξ αυτών, επιβραβεύεται με τη θέση του γ.γ. στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Δείτε βίντεο: