Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΘΗΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ... Εκαψαν, Έσπασαν και ΣΚΌΤΩΣΑΝ οι Αλγερινοί στην Γαλλιά...!!! Νεκρή μια γυναίκα... Λεηλασίες και Καταστροφές...!!!

Ο 21χρονος Αλγερινός κυκλοφορούσε με μεγάλη ταχύτητα κι έπεσε πάνω σε οικογένεια, σκοτώνοντας τη μητέρα και τραυματίζοντας σοβαρά την κό...


Ο 21χρονος Αλγερινός κυκλοφορούσε με μεγάλη ταχύτητα κι έπεσε πάνω σε οικογένεια, σκοτώνοντας τη μητέρα και τραυματίζοντας σοβαρά την κόρη και το μωρό της
Οπαδός της ομάδας της Αλγερίας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε επάνω σε οικογένεια στο Μονπελιέ της νότιας Γαλλίας, σκοτώνοντας την μητέρα και τραυματίζοντας σοβαρά την κόρη της και το μωρό της, έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή.




Ο 21χρονος Αλγερινός κυκλοφορούσε με μεγάλη ταχύτητα στην συνοικία Μοσόν, ενώ μετα το δυστύχημα που προκάλεσε, ετέθη υπό κράτησιν.

Στα σημεία πανηγυρισμών στην Γαλλία, οι Αλγερινοί έσπασαν και έκαψαν καταστήματα αφού τα λεηλάτησαν και συγκρούστηκαν με την Γαλλική Αστυνομία.

Οι Αλγερινοί συγκεντρώθηκαν μπροστά στην αψίδα στο Champs-Elysees, κλείνοντας τον κεντρικό δρόμο. Λίγη ώρα μετά η αστυνομία επενέβη και ζήτησε από τους οπαδούς της Αλγερίας να αποχωρήσουν.

Γύρω στις 11 το βράδυ, τοπική ώρα, άρχισαν τα επεισόδια. Οι Αλγερινοί πετούσαν μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα στους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με βροχή από χημικά, δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες.

Αποτέλεσμα των συγκρόύσεων στο Παρίσι, ήταν πολλά σπασμένα αυτοκίνητα και καταστήματα.

Αλγερινοί βγήκαν στους δρόμους να πανηγυρίσουν και σε άλλες μεγάλες γαλλικές πόλεις, όπως τη Μασσαλία, τη Λιόν και τη Βαλένς.