Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. - Δεκτή η παραίτηση του αρχηγού της Αστυνομίας που έγινε κομπάρσος των Μπολσεβίκων...

Ανακοίνωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη με αιχμές για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Επιβεβαίωσε την παραίτηση Ανδρικόπουλου. "Ο κο...


Ανακοίνωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη με αιχμές για την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Επιβεβαίωσε την παραίτηση Ανδρικόπουλου. "Ο κομματισμός δεν χωρά στις υπηρεσίες ασφαλείας. Θα γίνουν αξιοκρατικές κρίσεις". Δείτε όλη τη δήλωση που έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.




Αυτό που έγραφε από χθές βράδυ ο "Στόχος", επιβεβαιώθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (10.07.2019) με μια δήλωση 55 λέξεων. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, λίγες ώρες αφού ανέλαβε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαίωσε ότι ζήτησε και έλαβε την παραίτηση της ηγεσίας της αστυνομίας.

Ο νέος υπουργός άφησε σαφέστατες αιχμές για κομματισμό, που όπως αναφέρει δεν χωρά σε κανέναν τομέα του Δημοσίου, ειδικά στις υπηρεσίες ασφαλείας. Πλέον, θα γίνουν νέες, έκτακτες κρίσεις, στην ελληνική Αστυνομία.

Αν και εν ενεργεία αρχηγός της Αστυνομίας, ο κ. Ανδρικόπουλος είχε εμφανιστεί στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Συντάγματος πριν από τις ευρωεκλογές και μάλιστα σε πηγαδάκια με εν ενεργεία υπουργούς ή κομματικά στελέχη. Δεν ήταν η μοναδική του παρουσία σε ανάλογη εκδήλωση, αφού ο φωτογραφικός φακός τον είχε «συλλάβει» και σε ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη.