Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στη Λέσβο... Φωτιά στα Ιωάννινα... Και έρχεται και η Δευτέρα η επικίνδυνη...

Εκτός από τον Κιθαιρώνα που καίει από εχθές το βράδυ... Φωτιές έχουμε αυτή την ώρα σε Λέσβο και Γιάννενα... Στα Γιάννενα... Η Πυρκαγιά...


Εκτός από τον Κιθαιρώνα που καίει από εχθές το βράδυ... Φωτιές έχουμε αυτή την ώρα σε Λέσβο και Γιάννενα...




Στα Γιάννενα... Η Πυρκαγιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κοσμήρα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική υπηρεσία στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 10 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.

Στη Λέσβο... Μεγάλη είναι η κινητοποίηση των πυροσβεστικών δυνάμεων, για να αντιμετωπιστεί η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Νησέλια της Μυτιλήνης. Το μέτωπο μαίνεται σε αγροτική έκταση. Στην περιοχή έσπευσαν 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις νερού δύο αεροσκάφη τύπου PZL.

Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για τη Δευτέρα 22 Ιουλίου δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται για την Αττική και την Εύβοια. Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) προβλέπεται για περιοχές της Πελοποννήσου, της ανατολικής Στερεάς και για τα νησιά του Αιγαίου.