Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΥΜΟΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ! Άγνωστοι πήραν το Ελληνικό «Χάτσικο» - Τί έγραψαν στο σημείωμα που άφησαν...

tempo24Ένα τηλέφωνο από αναγνώστριά του, έλαβε χθες αργά το βράδυ το tempo24.news. Η φωνή της τρεμάμενη, απ ότι καταλάβαμε μιλούσε με δάκ...


tempo24Ένα τηλέφωνο από αναγνώστριά του, έλαβε χθες αργά το βράδυ το tempo24.news.

Η φωνή της τρεμάμενη, απ ότι καταλάβαμε μιλούσε με δάκρυα στα μάτια.

"Πήραν" τον σκύλο του Χάρη! Εξαφανίστηκε! Τον τάιζα κάθε μέρα και ξαφνικά δεν τον βρήκαμε εκεί...", μας μεταφέρει η κ. Σία, αναγνώστρια από την Ναύπακτο.






Όπως μας είπε η κ. Σία, ο σκύλος του Χάρη ή το Ελληνικό Χάτσικο - όπως ήταν γνωστό πανελληνίως, άγνωστος ή άγνωστοι το έκλεψαν αφήνοντας ένα σημείωμα πάνω στο σπιτάκι του.





Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ναυπάκτου και όσοι φρόντιζαν τον σκύλο, ο οποίος όπως έχουμε γράψει, δεν έφευγε ποτέ από εκείνο το σημείο.

Γιατί; Σ εκείνο το σημείο βρήκε τραγικό θάνατο ο 40χρονος Χάρης, το αφεντικό του, πριν από 1,5 περίπου χρόνο. Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι ο σκύλος του 40χρονου βρέθηκε στο σημείο του θανατηφόρου, 12 χλμ από το σπίτι του άνδρα και από τότε παραμένει εκεί.

Η συγκινητική ιστορία "λύγισε" τους κατοίκους της περιοχής. Οι οποίοι ανέλαβαν, όπως μας λέει η κ. Σία, να τον φροντίζουν. "Φανταστείτε λοιπόν το σοκ που πάθαμε ότι είδαμε ότι λείπει ο σκύλος...", καταλήγει η κ. Σία, απευθύνοντας έκκλησε σε όποιον γνωρίζει κάτι να το μεταφέρει.