Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ... Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα βγάζουν την τελευταία σέλφι στο Μέγαρο Μαξίμου

Είναι μια φωτογραφία που συμβολίζει, ενδεχομένως με έναν διαφορετικό τρόπο, την αλλαγή φρουράς στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά το αποτέλεσμα τω...


Είναι μια φωτογραφία που συμβολίζει, ενδεχομένως με έναν διαφορετικό τρόπο, την αλλαγή φρουράς στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών 2019.




Μακριά από τα φλάς των φωτογράφων, που έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους στους δύο πρωταγωνιστές της ημέρας, τον νέο πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον απερχόμενο Αλέξη Τσίπρα, συνεργάτες του πρωθυπουργού, βγάζουν μια τελευταία σέλφι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ανδρες της προσωπικής ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα, συνεργάτες και γραμματείς, στέκονται έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και βγάζουν την φωτογραφία. Ηταν εκεί στην είσοδο του γραφείου και όταν έγινε η παράδοση- παραλαβή. Φεύγοντας από το Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν πλέον και η σειρά των συνεργατών να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να φύγουν.

Μόλις που πρόλαβαν να βγάλουν μια φωτογραφία. Την οποία έπιασε και ο φακός των φωτογράφων των ειδησεογραφικών πρακτορείων.