Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ τι μας φέρνει ο Αύγουστος... Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία σε όλη την Ελλάδα...

Προειδοποίηση για το κύμα καύσωνα που θα πλήξει, από αύριο, Πέμπτη, την Ελλάδα εξέδωσε το Meteoalarm, του Δικτύου Ευρωπαϊκών Μετεωρολογικών...

Ο χάρτης προειδοποίησης του Meteoalarm για τον καύσωνα της Πέμπτης

Προειδοποίηση για το κύμα καύσωνα που θα πλήξει, από αύριο, Πέμπτη, την Ελλάδα εξέδωσε το Meteoalarm, του Δικτύου Ευρωπαϊκών Μετεωρολογικών Υπηρεσιών.




Σύμφωνα με το Meteoalarm, το κύμα καύσωνα, που αναμένεται να φέρει θερμοκρασίες έως και 43 βαθμών Κελσίου το προσεχές Σάββατο, αύριο, Πέμπτη, θα αρχίσει να γίνεται αισθητό στην Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία.

Καύσωνας... κανονικός: Εως 41 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη

Το Meteoalarm επισήμανε τις παραπάνω περιοχές ως να είναι σε «κίτρινο συναγερμό» για τον καύσωνα καθώς, όπως αναφέρει, την Πέμπτη αναμένονται «υψηλές τιμές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τιμές μεταξύ 37 και 41 βαθμών Κελσίου».


Σύμφωνα με την ΕΜΥ η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, οπότε ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η πιο καυτή ημέρα του... καύσωνα θα είναι, ωστόσο, το Σάββατο, με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες να αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά.

Ο χάρτης θερμοκρασιών της ΕΜΥ για το προσεχές Σάββατο: