Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κατεδίωξε και σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης τους - ΦΩΤΟ

Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τις κάμερες ασφαλείας όπου απεικονίζεται η φονική επίθεση στην 39χρονη γυναίκα ενώ πήγαινε...


Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες που έρχονται από τις κάμερες ασφαλείας όπου απεικονίζεται η φονική επίθεση στην 39χρονη γυναίκα ενώ πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Δράστης ο εν διαστάσει σύζυγός της.




Η Αλίνι Μέντες περπατούσε μαζί με την τρίχρονη κόρη της για να πάρει τα άλλα τρία παιδιά της από το σχολείο, όταν ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο 41χρονος Βραζιλιάνος Ρικάρντο Γκοντίνο, βγήκε από το αυτοκίνητο και προχώρησε απειλητικά προς το μέρος της. Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει λίγο πριν ο άνδρας την πιάσει και τη μαχαιρώσει αρκετές φορές στον άνω κορμό μπροστά στα έντρομα μάτια της κόρης τους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη δίκη, ο Γκοντίνιο χρησιμοποίησε συσκευή εντοπισμού που είχε τοποθετήσει σε ένα από τα κινητά των παιδιών τους για να εντοπίσει την Αλίνι όταν τον εγκατέλειψε.

Οι κάμερες ασφαλείας δείχνουν τις κινήσεις του άνδρα προτού φθάσει στο σημείο του εγκλήματος, αλλά και τη γυναίκα με το παιδί που πήραν λεωφορείο για να πάνε στο σχολείο. Μάλιστα, ο Γκοντίνιο οδηγεί επιθετικά και προσπαθεί να προσπεράσει αυτοκίνητα για να φθάσει εγκαίρως στον προορισμό της Αλίνι.

Ο Γκοντίνιο μετά το έγκλημα πήγε στο γραφείο του και είπε στη γραμματέα του: "Μαχαίρωσα την Αλίνι. Νομίζω είναι νεκρή. Τη μαχαίρωσα αρκετές φορές". Μετά έφυγε από τη δουλειά με άλλο όχημα.

Η γραμματέας το ανέφερε στην αστυνομία, που τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Η δίκη συνεχίζεται.