Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΗ: Ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά ήταν ενταγμένος στο Κοινωνικό Τιμολόγιο και χρωστά 24.000 ευρώ!

Ξεκινά τις κατασχέσεις η εταιρεία - Με πλαστά στοιχεία ο ιδιοκτήτης της βίλας 1.400 τ.μ. ήταν ενταγμένος στο ΚΟΤ - Στα 2,7 δισ. ευρώ οι...

enaeritis_main01

Ξεκινά τις κατασχέσεις η εταιρεία - Με πλαστά στοιχεία ο ιδιοκτήτης της βίλας 1.400 τ.μ. ήταν ενταγμένος στο ΚΟΤ - Στα 2,7 δισ. ευρώ οι ανεξόφλητες οφειλές προς την επιχείρηση - 

Θα ξεχωρίσουμε τα "μεγάλα ψάρια" από τους φτωχούς ανθρώπους, υπόσχεται ο Κωστής Χατζηδάκης




Ιδιοκτήτης βίλας στην Κηφισιά, ο οποίος δήλωνε δικαιούχος του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) με παραποιημένα στοιχεία, είναι από τους πρώτους πελάτες της ΔΕΗ που η επιχείρηση ξεκινά το κυνήγι με κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Για την πολυτελή κατοικία των 1.400 τ.μ. υπάρχουν, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές της εταιρείας, ληξιπρόθεσμες οφειλές 24.000 ευρώ, τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης εμφανιζόταν στο ευνοϊκό τιμολόγιο του ΚΟΤ, που προορίζεται για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, για τρία ολόκληρα χρόνια.

Η έπαυλη των βορείων προαστίων της Αττικής είναι μέσα στους 60.000 κακοπληρωτές της ΔΕΗ που τις προηγούμενες μέρες κατονόμασε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία της εταιρείας να εισπράξει τα χρέη που διογκώνουν τη μεγάλη μαύρη τρύπα της επιχείρησης και στραγγίζουν τη ρευστότητά της.

Εντάσσεται μάλιστα στη σκλήρυνση των μέτρων που υιοθετεί η ΔΕΗ για να αντλήσει έσοδα, ευθυγραμμιζόμενη και με την πολιτική της κυβέρνησης να τρέξουν άμεσα τα μέτρα εξυγίανσης και διάσωσης της επιχείρησης.