Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΛΑΔΑ 2019: Τραγικό: Μετέφεραν βαριά τραυματισμένο σε καρότσα αγροτικού στην Αμφιλοχία – Δεν υπήρχε ασθενοφόρο (βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη (11/07) στην Αμφιλοχία και ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο Κέντρο Υγεία...


Τροχαίο δυστύχημα συνέβη την Πέμπτη (11/07) στην Αμφιλοχία και ένας ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του. Ο άτυχος άνδρας κατέληξε στο Κέντρο Υγείας της πόλης, αλλά αυτό που προκαλεί οργή είναι πως μεταφέρθηκε σ’ αυτό με αγροτικό αμάξι.




Το τροχαίο συνέβη στο κέντρο της πόλης, ο ηλικιωμένος είχε τραυματιστεί θανάσιμα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας πάνω σε καρότσα αγροτικού,όπως μαρτυρά και το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook. Γεγονός πως αποδεικνύει τις ελλείψεις στα Κέντρα Υγείας του νομού Αιτωλοακαρνανίας και γενικότερα στην επαρχία.

Όπως έγινε γνωστό, το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αμφιλοχίας την ώρα του τροχαίου ήταν σε αποστολή με συνοδεία γιατρού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου για την διακομιδή βαριά πάσχοντος. Ο συγκεκριμένος μεταφέρθηκε το πρωί στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας και κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί άμεσα για να σωθεί.