Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Της φοροδιαφυγής! Επιχείρηση ελεγκτών σε καλλιστεία σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη έβγαλε λαβράκια - 10ήμερο λουκέτο σε κυλικείο νοσοκομείου!

Η είσοδος στα καλλιστεία είχε 500 ευρώ αλλά δεν κοβόταν καμία απόδειξη! Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ήταν μεταμφιεσμένοι σε προσκεκλημένους. Βρήκαν...


Η είσοδος στα καλλιστεία είχε 500 ευρώ αλλά δεν κοβόταν καμία απόδειξη! Οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ ήταν μεταμφιεσμένοι σε προσκεκλημένους. Βρήκαν αδήλωτα 250.000 ευρώ μέσα σε σακούλες!





Κανείς δεν περίμενε ανάμεσα στους καλεσμένους σε κτήμα στην Βαρυμπόμπη στον πριβέ διαγωνισμό ομορφιάς θα ήταν και 4 ελεγκτές του ΣΔΟΕ. Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Παρασκευής σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ALPHA. Οι ελεγκτές καλοντυμένοι προσποιήθηκαν τους προσκεκλημένους και παρακολουθώντας τι γίνεται διαπίστωσαν ότι δεν κοβόταν καμία απόδειξη! Και η είσοδος ήταν 500 ευρώ! Μάλιστα αποδείξεις δεν κόβονταν και για τα εξαιρετικά ακριβά εδέσματα που προσφέρονταν στους προσκεκλημένους! Οι ελεγκτές όταν ξεκίνησαν την δουλειά τους αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους βρήκαν 250.000 ευρώ αδήλωτα σε σακούλες! Αυτό που βρήκαν επίσης είναι ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις και για τις προμήθειες που είχαν γίνει για την εκδήλωση!

Μια άλλη περίπτωση καραμπινάτης φοροδιαφυγής εντοπίσθηκε σε κυλικείο νοσοκομείου στην Ρόδο. Το κυλικείο σφραγίστηκε για 10 ημέρες αφού ο ιδιοκτήτης που έχει πιαστεί επανειλημμένα να μην κόβει αποδείξεις πουλάει τα πάντα αλλά παραμένει αδιόρθωτος αφού κανείς δεν μπορεί να τον διώξει γιατί έχει σύμβαση εκμετάλλευσης για δυο χρόνια!