Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκαν οι χρυσοί κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ του... ρακένδυτου Χιώτη!

Βρέθηκαν εν τέλει κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ που αφησε πίσω του ένας ρακένδυτος γέροντας ο οποίος πέθανε στη Χίο. Ο 89 χρονος Πα...


Βρέθηκαν εν τέλει κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ που αφησε πίσω του ένας ρακένδυτος γέροντας ο οποίος πέθανε στη Χίο.




Ο 89 χρονος Παντελής Τσόφλιας, σίγουρα ασυνήθιστη περίπτωση ανθρώπου, κυκλοφορούσε σχεδόν ρακένδυτος, με μια χαρακτηριστική μπαστούνα στο χέρι και με τυλιγμένο στο κεφάλι του ένα κιτρινωπό μαντήλι, ενώ διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι.




Σύμφωνα με το alitheia.gr, η μόνη του τουλάχιστον εμφανής πολυτέλεια ήταν όταν πήγαινε εδώ και χρόνια στο ταμείο συστημικής τράπεζας καταθέτοντας στο Ταμείο, όσα ακριβώς κέρδιζε από την σκληρή εργασία του στις οικοδομές και αργότερα σχεδόν ατόφια την σύνταξη του.

Υπολογίζεται ότι πριν την μετατροπή της δραχμής σε ευρώ οι καταθέσεις του ξεπερνούσαν τα 330.000.000 δραχμές ενώ σήμερα σίγουρα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Μπορεί να μην είχε παιδιά αλλά σύμφωνα με το chiosnews.com που επικαλείται τραπεζικούς κύκλους, είχε κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και άρα θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του εφόσον δεν έχει αφήσει διαθήκη.

Στο νησί όλοι λένε για έναν ιδιαίτερα εργατικό άνθρωπο, που περηφανευόταν πως κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια!


Γνωστοί του δε στο καφενείο της αγοράς, σημείωναν ότι πριν δύο μήνες περίπου κάποιοι προσπάθησαν να τον κλέψουν και από τότε η υγεία του είχε κλονιστεί.