Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα ομολογία του serial killer της Κύπρου -«Εριξα την 6χρονη εκεί γιατί το τοπίο ήταν παραμυθένιο» Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/

Εξακολουθεί να προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις του ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς ή «Ορέστης». Αυτή τη φορά άφησε ...


Εξακολουθεί να προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις του ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, Νίκος Μεταξάς ή «Ορέστης».

Αυτή τη φορά άφησε άφωνους τους ανακριτές που έχουν αναλάβει την υπόθεσή του, όταν εξήγησε τον λόγο για τον οποίο πέταξε τη σορό της 6χρονης Σιέρα στη λίμνη Μεμί. «Το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο, γι΄αυτό αποφάσισα και έριξα τη μικρή εκεί. Ήθελα να βρίσκεται ανάμεσα στα πουλιά και τα φυτά του νερού. Αντίθετα, τη μητέρα της την έριξα στο φρεάτιο του Μιτσερού», είπε με αφοπλιστική κυνικότητα.




Serial killer: «Έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν παραμυθένιο»

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, οι ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση είχαν επισκεφτεί τον «Ορέστη» στο κελί του την περασμένη Τετάρτη, προκειμένου να τον πιέσουν να τους αποκαλύψει το ακριβές σημείο όπου είχε πετάξει το άψυχο κορμί της 6χρονης, καθώς τα συνεργεία των ειδικών έψαχναν επί 2 μήνες μάταια τη λίμνη Μεμί, λόγω των παραπλανητικών του υποδείξεων.

Μάλιστα τον πίεσαν ασφυκτικά όχι μόνο για τη μικρή Sierra αλλά και για μία άλλη γυναίκα με την οποία επικοινωνούσε και η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι βρίσκεται εν ζωή. Τότε ήταν που σε μία κρίση ειλικρίνειας, που κατά τους ερευνητές ερμηνεύτηκε ότι «έδωσε κάτι για να κρύψει τα μυστικά του», τους είπε: «Μα καλά, τόσο καιρό δεν έχετε εντοπίσει το πτώμα της μικρής; Το έριξα το παιδί εκεί γιατί το τοπίο ήταν ειδυλλιακό και παραμυθένιο…».