Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλυτος γρίφος η εξαφάνιση και ο θάνατος πολύτεκνης μητέρας στην Πάτρα... Τα μηνύματα στα κινητά πριν το μοιραίο πρωί

Στις 7 το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου, η πολύτεκνη μητέρα έφυγε από το σπίτι της στην Αγριλιά με το αυτοκίνητο της για να πάει στη δουλειά...



Στις 7 το πρωί της Πέμπτης 13 Ιουνίου, η πολύτεκνη μητέρα έφυγε από το σπίτι της στην Αγριλιά με το αυτοκίνητο της για να πάει στη δουλειά της στην Πάτρα.


Η ανιψιά της άτυχης μητέρας που ήταν και το τελευταίο πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον που την είδε ζωντανή, μίλησε στο «Τούνελ».




Στη διαδρομή συνάντησε τη θεία της πεζή. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε. Τη ρώτησε που πάει και εκείνη της απάντησε προς την Πάτρα. Προσφέρθηκε να την πάρει μαζί της. Όταν μπήκε στο αυτοκίνητό της είπε πως δεν πήρε το δικό της αμάξι γιατί το χρειαζόταν ο σύζυγός της. Της είπε ακόμα πως το λεωφορείο της γραμμής είχε από ώρα περάσει και αποφάσισε να πάει με τα πόδια ως το διπλανό χωριό για να πάρει το επόμενο. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους φερόταν απολύτως φυσιολογικά και κάποια στιγμή ζήτησε από την ανιψιά της να την αφήσει στην Οβρυά.

Όπως είπε στο «Τούνελ» η συγγενής, το κινητό τηλέφωνο της Αναστασίας δεν χτύπησε όση ώρα οι δύο γυναίκες ήταν μαζί. Είχε μία ροζ- μπεζ τσάντα πλάτης την οποία δεν έβγαλε κατά τη διαδρομή και φορούσε ασπρόμαυρα ρούχα.

Όταν έφτασαν στην Οβρυά, της ζήτησε να την αφήσει στην λεωφόρο Δημοκρατίας λίγο πριν τη στάση του λεωφορείου, όπως κι έγινε.

«Γνωρίζω πως έκανε ανάληψη πεντακοσίων ευρώ από τον λογαριασμό της στις επτά και μισή το πρωί εκείνης της μέρας από δω που την άφησα», είπε στο «Τούνελ».

Κόρινθος: Ψάρευα και βρήκα τη γυναίκα…
Το «Τούνελ» εντόπισε τον ψαρά που βρήκε το άψυχο σώμα της άτυχης μητέρας κοντά στην παραλία Κρυφή της Κορίνθου, λίγες ώρες μετά την εξαφάνισή της.

«Ήταν εννέα και μισή το πρωί . Ήμουν μέσα στη θάλασσα σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από την ακτή, στην ευθεία της διώρυγας. Είχα πάει να ρίξω τα δίχτυα μου και ξαφνικά είδα ένα σώμα ημίγυμνο. Στην αρχή νόμιζα πως κάποιος κολυμπούσε και κοιτούσε με μάσκα το βυθό. Σύντομα όμως κατάλαβα πως ήταν πτώμα, γυρισμένο ανάποδα. Χωρίς να χάσω χρόνο ειδοποίησα την Άμεση Δράση. Η θάλασσα ήταν ήρεμη και παρατήρησα πως το άψυχο σώμα είχε παρασυρθεί από το ρεύμα του Ισθμού στο σημείο που το εντόπισα. Στο δεξί πόδι της σορού υπήρχε μια κοκκινίλα, σαν γρατζουνιά ή χτύπημα», είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάσυρση του πτώματος έγινε σε μια άκρη της παραλίας , ενώ στον τόπο βρέθηκαν αστυνομικοί και άνδρες του λιμενικού που πραγματοποίησαν έρευνες στον τόπο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ