Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΧΙ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ... Η πριγκίπισσα των Εμιράτων το... έσκασε: Παράτησε τον σεΐχη και ζήτησε άσυλο στη Γερμανία...!!!

Συναγερμός έχει σημάνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς η πριγκίπισσα Χάγια σύζυγος του σεΐχη, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ το έσκα...


Συναγερμός έχει σημάνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα καθώς η πριγκίπισσα Χάγια σύζυγος του σεΐχη, Μοχάμεντ Μπιν Ράσιντ Αλ Μακτούμ το έσκασε και πήγε στη Γερμανία επειδή φοβάται για τη ζωή της.



Ο σεΐχης σε μία οργισμένη ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγορεί τη σύζυγό του για προδοσία επειδή τον εγκατέλειψε και ζήτησε άσυλο στη Γερμανία.

Αυτό, όμως, δεν είναι το μόνο μέλος που έφυγε από την οικογένεια, αφού το 2018 η 33χρονη κόρη του σεΐχη, Λατίφα, αποφάσισε να ζητήσει άσυλο καταγγέλλοντας πως την κρατούσαν φυλακισμένη και την βασάνιζαν.

Το γραφείο ΜΚΟ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Ντουμπάι έχει λάβει αναφορές για την διαφυγή της Χάγια.

Η διευθύντρια της ΜΚΟ Ράντα Στίρλινγκ, δήλωσε: «Κάθε φορά που κάποιος κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο, προφανώς, είναι επειδή κινδυνεύει.

Η κόρη του σεΐχη, πριγκίπισσα Λατίφα, εγκατέλειψε το Ντουμπάι και ζήτησε άσυλο ισχυριζόμενη πως την κακομεταχειριζόταν ο πατέρας της. Τώρα ζήτησε άσυλο και η πριγκίπισσα Χάγια, που έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία».